Header Ads


Η ατάκα Αλμέιδα για «Αγια Σοφιά»!

Η ατάκα Αλμέιδα για «Αγια Σοφιά»!


Τι τον εντυπωσίασε περισσότερο, τι έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ μετά την επίσκεψη στην «Αγια Σοφιά»

Ο Αργεντινός προπονητής εντυπωσιάστηκε με την κατασκευή του γηπέδου και εξέφρασε τον θαυμασμό του, κατά την πρωινή επίσκεψη του – Αργότερα, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, βρέθηκε στα γραφεία στο Μαρούσι και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με το club




Έπαθε… πλάκα με την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής, που όπως διαβάσατε από νωρίς, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσία των Παναγιώτη Κονέ – Γιάννη Παπαδημητρίου, εντυπωσιάστηκε από την κατασκευή του Ναού και μάλιστα εξέφρασε τη βεβαιότητα του, πως το γήπεδο αυτό, θα βγάζει πάθος. 

Συγκεκριμένα, η ατάκα του προς τους συνεργάτες του, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας, ήταν πως «είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο», προφανώς βλέποντας το πόσο κοντά είναι οι εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο. 

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Ματίας Αλμείδα, αμέσως μετά την ξενάγηση του στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά τις 17 Μαΐου. Μια συμφωνία, που ήταν κλειδωμένη και τελειωμένη, εδώ και ημέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει.



Το αναλυτικό report και το πρόγραμμα Αλμέιδα

Από τους ανθρώπους του σχεδιασμού, πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και αναλυτικά τα στοιχεία που ζήτησε για τη νυν ομάδα και το κλαμπ. 

Πλέον, για τον Αργεντινό προπονητή, ξεκινάει η δική του... δουλειά της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά φυσικά και όλη η προετοιμασία της εγκατάστασής τους στην Αθήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όπου και θα έρθει θυμίζουμε η παρουσίαση του από την ΑΕΚ και οι επίσημες ανακοινώσεις. 



Να τονίσουμε, πως ο Ματίας Αλμέιδα που βρέθηκε στην Τούμπα την Κυριακή και είδε για πρώτη φορά την ΑΕΚ από κοντά, θα παρακολουθήσει και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, με προορισμό είτε τις ΗΠΑ είτε την Αργεντινή, για να προετοιμάσει και ο ίδιος την ολική του μετακόμιση στη χώρα, αφού η επιστροφή του στην Αθήνα για την παρουσίαση του, θα σημάνει και την έναρξη της δουλειάς με κάθε επισημότητα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.