Header Ads


Κετσετζόγλου: «Θα ήθελε σίγουρα Πινέδα ο Αλμέιδα»

Κετσετζόγλου: «Θα ήθελε σίγουρα Πινέδα ο Αλμέιδα»


Τι ισχύει για τον Ορμπελίν Πινέδα - Θα ήταν ευχής έργο για την ΑΕΚ να τον αποκτήσει με τις...ευλογίες Αλμέιδα!

Τη δυνατότητα της ΑΕΚ με νίκη επί του ΠΑΣ να μην εξαρτάται από κανένα για τη Ευρώπη και τη βέβαιη συγκατάθεση Αλμέιδα αν προέκυπτε θέμα απόκτησης Πινέδα τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου!




Στην καθοριστική σημασία του αγώνα με τον ΠΑΣ -αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια που συνεχίζονται με επίκεντρο την ΑΕΚ- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι εφόσον πάρει το σημερινό ματς, η «Ένωση» δεν θα εξαρτάται από κανέναν άλλο για να βγει στην Ευρώπη.

Αφού εκτίμησε λοιπόν ότι ο Χατζισαφί θα διατηρήσει τη θέση στην ενδεκάδα (είτε ως χαφ, είτε ως μπακ) και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει έξω ο Κριχόβιακ και να τοποθετηθεί κάποιος άλλος εκτός του Άμραμπατ στην επίθεση, απάντησε και για τη φημολογία σχετικά με τον Ορμπελίν Πινέδα.



Έναν παίκτη για τον οποίο δεν υπάρχει κάτι στην παρούσα φάση, όπως ξεκαθάρισε, αλλά δεδομένης της τεράστιας αξίας του, θα τον ήθελε σίγουρα ο Ματίας Αλμέιδα και θα ήταν ευχής έργο για την ΑΕΚ να τον αποκτήσει.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.