Header Ads


Κλείνει και Αθλητικό Διευθυντή ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ!

Κλείνει και Αθλητικό Διευθυντή ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ!


Αλλάζει όλη η ΑΕΚ - Ποιος θα είναι ο νέος ρόλος του Κονέ, πως διαμορφώνεται πλέον το οργανόγραμμα της Ένωσης - Τι ρόλο αναλαμβάνει ο Μπρούνο Άλβες

Διαβάστε πως θα διαμορφωθεί το οργανόγραμμα μετά την σημαντική προσθήκη Κουχάρσκι, την άφιξη (εκτός απροόπτου) και Αθλητικού Διευθυντή, αλλά και την παραμονή του Παναγιώτη Κονέ που θα έχει έναν διευρυμένο ρόλο




Διαβάσατε από χθες, την πρώτη εικόνα που θα έχει το οργανόγραμμα της ΑΕΚ μετά τις προσθήκες και τις ανακατατάξεις, με την τελευταία εξέλιξη βεβαίως να έρχεται σήμερα, όπου προέκυψε η σημαντική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κουχάρσκι, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναλαμβάνοντας Τεχνικός Διευθυντής. 

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ, αφού πέραν της γνωστής προσθήκης του Μπρούνο Άλβες που θα έχει έναν ρόλο συνδετικού κρίκου αγωνιστικού τμήματος, παικτών, προπονητή και διοίκησης με καθημερινή παρουσία στα Σπάτα, στα ταξίδια, όντας νούμερο ένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα στα Σπάτα, η ΑΕΚ μιλάει και με υποψήφιους Αθλητικούς Διευθυντές. 



Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις και επαφές και πλέον μένει να δούμε την τελική απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Το πιο πιθανό, εκτός απροόπτου, είναι το κλαμπ να κλείσει και Αθλητικό Διευθυντή, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη στελέχωση, αλλά αυτό θα φανεί οριστικά το επόμενο διάστημα. 

Όπως και να’ χει, τα παραπάνω δεδομένα δεν αλλάζουν κάτι σε σχέση με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος όπως είπαμε από χθες, μένει κανονικά στην ομάδα, σε έναν πιο διευρυμένο ρόλο. 



Όπως σας είπαμε, ο Κονέ δεν θα είναι το νούμερο ένα στις μεταγραφές και περισσότερο ο ρόλος του θα έχει να κάνει με το κομμάτι του σκάουτινγκ, όπου ο ίδιος έχει κάνει εξαίρετη προεργασία, αλλά και του αγωνιστικού τμήματος, όντας πάντα δίπλα στην ομάδα όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι και σήμερα. 

Όπου καθημερινά ήταν στα Σπάτα και είχε επαφή με τον προπονητή, τα στελέχη και τους ποδοσφαιριστές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.