Header Ads


«Άλωσε» την Τρίπολη και «κλείδωσε» την παραμονή στη Superleague ο Ιωνικός!

«Άλωσε» την Τρίπολη και «κλείδωσε» την παραμονή στη Superleague ο Ιωνικός!


Ο Ιωνικός πανηγύρισε μία μεγάλη ανατροπή στην Τρίπολη και συνάμα μία σπουδαία νίκη επί του Αστέρα (3-2) που τον φέρνει αγκαλιά με την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του από την 3η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Η Τρίπολη είναι αναντίρρητα η τυχερή και αγαπημένη πόλη του Ιωνικού τη φετινή σεζόν! Μετά από την επικράτησή του με σκορ 3-2 επί του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πανηγύρισε το τρίποντο με το ίδιο ακριβώς σκορ σε αυτό το γήπεδο για την 3η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.



Ο σαββατιάτικος αγώνας (9/4) είχε λίγες φάσεις παρόλα αυτά χόρτασε το φίλαθλο κοινό με πολλά γκολ. Το πρώτο μέρος βρήκε τον Αστέρα να κάνει την τέλεια εκκίνηση με γκολ στο 5' (Ριέρα) αλλά τον Ιωνικό να αντιδράει υποδειγματικά μετά το 20' και με μία άψογη εκτέλεση κόρνερ και εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ να βάζει τις βάσεις για την ανατροπή πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, με σκόρερ τους Τσιγκρίνσκι και Μάντζη.

Στο 51ο λεπτό, ο Μάντζης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ κάνοντας το 3-1 και η διαφορά των δύο γκολ έγειρε ουσιαστικά την πλάστιγγα υπέρ των Νικαιωτών, που εφαρμόζοντας ένα σεμιναριακό αμυντικό πλάνο επέτρεψαν ελάχιστες φάσεις στον Αστέρα και έφυγαν με μία σπουδαία νίκη με 3-2 που τους φέρνει μία ανάσα από το να γραπώσουν το εισιτήριο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.



Η βαθμολογία των playouts

ΟΦΗ 40
Αστέρας 39
Βόλος 34
Ιωνικός 33
Παναιτωλικός 32
Ατρόμητος 27
Λαμία 21
Απόλλων Σμύρνης 19
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.