Header Ads


Γενικός γραμματέας Ιντεπεντιέντε: «Ο Μπεναβίδες αποφασίζει για ανανέωση ή ΑΕΚ»

Γενικός γραμματέας Ιντεπεντιέντε: «Ο Μπεναβίδες αποφασίζει για ανανέωση ή ΑΕΚ»


Ο Έκτορ Μαλδονάδο που χειρίζεται την υπόθεση του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη νέα πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ιντεπεντιέντε και πλέον ο 24χρονος Ουρουγουανός μέσος καλείται να αποφασίσει μεταξύ της Ένωσης και του αργεντίνικου συλλόγου!

Οι Αργεντίνοι αποκάλυψαν την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Κάρλος Μπεναβίδες, στον 24χρονο Ουρουγουανό χαφ της Ιντεπεντιέντε, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, η ΑΕΚ έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 στον Μπεναβίδες, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην Ένωση.



Ωστόσο, μεταξύ του Μπεναβίδες και της Ιντεπεντιέντε εκκρεμούσε ακόμα μια τελική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι οι επαφές μέχρι πρότινος δεν είχαν αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμούσε να εξαντλήσει τα περιθώρια συζήτησης με την ομάδα του για λόγους ηθικής και σεβασμού.

Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο γενικός γραμματέας της Ιντεπεντιέντε, Έκτορ Μαλδονάδο που χειρίζεται την υπόθεση από τη μεριά του αργεντίνικου συλλόγου, επιβεβαίωσε στο Gazzetta ότι μίλησε με τον ατζέντη του Μπεναβίδες, μεταφέροντας του την τελική πρόταση της Ιντεπεντιέντε για ανανέωση.

«Συναντηθήκαμε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Καταθέσαμε την πρόταση για ανανέωση και πλέον ο Μπεναβίδες είναι αυτός που θα αποφασίσει ποια από τις δύο προτάσεις που έχει θα αποδεχθεί. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Ο παίκτης θα ήθελε να παραμείνει, αλλά θα δούμε την απόφαση που θα πάρει», ήταν τα λόγια του ιθύνοντα της Ιντεπεντιέντ, με τον Μαλδονάδο να μην διευκρινίζει αν υπάρχει κάποιο deadline για την απάντηση του 24χρονου Ουρουγουανού χαφ.



Πλέον το... μπαλάκι φαίνεται πως είναι στα χέρια του Μπεναβίδες για να αποφασίσει μεταξύ της πρότασης της ανανέωσης που έχει από την Ιντεπεντιέντε και της προσφοράς που έχει δεχθεί από την ΑΕΚ, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή πάντως να τονίζουν ότι είναι αδύνατο για την ομάδα από την Αβεγιανέδα να «ματσάρει» την πρόταση της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.