Header Ads


Η τελευταία δοκιμή Οφρυδόπουλου για ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ!

Η τελευταία δοκιμή Οφρυδόπουλου για ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ!


Δείτε τι δοκίμασε στη τελευταία προπόνηση, οι σκέψεις για αλλαγή συστήματος - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα!

Τι έχει δείξει ως τώρα ο προπονητής στις προπονήσεις για το ματς της Μ. Δευτέρας

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Δευτέρα (18:00) τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και μπροστά της έχει τόσο την προπόνηση του Σαββάτου, όσο κι αυτή της Κυριακής για να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα, εν όψει ενός ακόμα πολύ σημαντικού αγώνα που πρέπει αυτή τη φορά να κερδίσει.




Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει απουσίες από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμών και περιμένει να δει και την αυριανή ημέρα για να τσεκάρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα δοκιμές ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στα Γιάννενα. Από εκεί και πέρα ο Οφρυδόπουλος έχει δοκιμάσει αμυντικό δίδυμο τον Τζαβέλλα μαζί τον Μήτογλου, ο οποίος έμεινε εκτός με τον Άρη. 

Ως δεξί μπακ έχει δοκιμαστεί ο Ρότα και αριστερά τόσο ο Μοχαμάντι, όσο και ο Χατζισαφί, ενώ στην επίθεση τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα με Τσούμπερ αριστερό εξτρέμ, Γκαρσία δεξί και στην επίθεση τον Αραούχο.



Απομένει η σημερινή και η αυριανή προπόνηση, μήπως και ο προπονητής δοκιμάσει κάτι άλλο, έχοντας στο μυαλό του και το 4-3-3 με τον Μάνταλο ως κεντρικό εσωτερικό χαφ. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.