Header Ads


Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!


Πολλά τα προβλήματα και οι απουσίες για Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ - Δείτε ποιοι δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.




Η πρόκριση επί του Ολυμπιακού είχε κόστος για τον ΠΑΟΚ σε ενέργεια αλλά και απώλειες ποδοσφαιριστών.

Από την Παρασκευή (29/4) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, το πρώτο από μια σειρά τριών αγώνων που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Την Τετάρτη (4/5) ο ΠΑΟΚ θα παίξει το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (8/5) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Καταλαβαίνει κανείς ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια στα playoffs θα δοκιμάσουν έντονα τις αντοχές ενός ρόστερ που ήδη βρίσκεται εδώ και καιρό στα όρια του και σε τρεις εβδομάδες θα παίξει και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες του μετρώντας ήδη σημαντικές απώλειες. Πριν τον ημιτελικό με τους ερυθρόλευκους στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου βρίσκονταν εκτός του Μιχαηλίδη οι Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Βιεϊρίνια – που ταξίδεψε για να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του- και ο Τσιγγάρας που έβγαλε ένα μυϊκό πρόβλημα.



Στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό αντιμετώπισαν προβλήματα οι Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα και Ντόουγκλας Αουγκούστο, που έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε, έχοντας ήδη βγει με αλλαγή στο παιχνίδι.

Ο Μίτριτσα ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έχει πιθανότητες αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό από τις εξετάσεις να είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντίθετα, λιγότερες είναι οι πιθανότητες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για τον οποίο υπάρχει ανησυχία.

Όπως και αν έχει σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάρει παρουσίες και με βάση τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του θα ξεκινήσει να δοκιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής.

Διαθέσιμα τα εισιτήρια

Από σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθεύονται, μόνο μέσω διαδικτύου, τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 15 ευρώ στα πέταλα και φτάνουν στα 100 στις θέσεις VIP της Τούμπας.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.