Header Ads


Ντέμης: «Δεν έχει άλλον παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ»

Ντέμης: «Δεν έχει άλλον παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ»


Την άποψη ότι είναι αδιανόητο η ΑΕΚ να μην εκμεταλλεύεται τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πέτρου Μάνταλου (που δεν τα έχουν άλλοι παίκτες της) επανέλαβε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Την επιδραστικότητα που μπορεί να έχει ο Πέτρος Μάνταλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ υπογράμμισε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Με αφορμή την εξαιρετική παρουσία του αρχηγού της «Ένωσης» στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρώην πρόεδρος επανέλαβε την άποψη ότι είναι αδιανόητο να μην τον εκμεταλλεύεται η ομάδα.




«Δεν έχει άλλο παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ. Αυτό είναι αντικειμενικό. Αφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου και των άλλων παικτών της ομάδας. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι καλή η απόδοσή του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αν είναι καλός παίκτης. Και πάλι καλός παραμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του στη NOVA.

Αφού αναφέρθηκε, δε, και στην περίπτωση του Ρότα, σημειώνοντας ότι «ωριμάζει παιχνίδι με το παιχνίδι» και ότι «πρέπει να δίνουμε χρόνο στους παίκτες να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά», στάθηκε στην απόδοση του Τσούμπερ:

«Στο δεύτερο γκολ, αν βρίσκονταν σε αυτή τη θέση πριν από κάποιους μήνες, θα σούταρε. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του. Έτρεξε πολύ, πίεσε, μάρκαρε, ήταν ομαδικός».



 
 ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.