Header Ads


Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο: Η μεγάλη επιτυχία με Σασουόλο, η πορεία με την Ρόμα και το αγαπημένο του σύστημα

Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο: Η μεγάλη επιτυχία με Σασουόλο, η πορεία με την Ρόμα και το αγαπημένο του σύστημα


Ο Αντρέα Παλομπαρίνι σκιαγραφεί το προφίλ του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον υποψήφιο προπονητή της ΑΕΚ

Ο δημοσιογράφος της Cosmote TV και άριστος γνώστης του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αντρέα Παλομπαρίνι, σκιαγραφεί το προφίλ του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, είναι αυτός στον οποίο η ΑΕΚ έχει επικεντρώσει πλήρως το ενδιαφέρον της για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της.




Ο 52χρονος θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα, το project της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει και τώρα ξεκινούν οι συζητήσεις για να δουν οι δύο πλευρές αν μπορούν να προχωρήσουν σε deal. 

Ο δημοσιογράφος της Cosmote TV και άριστος γνώστης του ιταλικού ποδοσφαίρου, Αντρέα Παλομπαρίνι, σκιαγραφεί στο SPORT24 το προφίλ του Ιταλού προπονητή.

"Είχε κάνει την πολύ καλή χρονιά με τη Ρόμα την σεζόν που απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε και βρέθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Βέβαια, στις δύο τελευταίες θητείες του σε Κάλιαρι και Βερόνα δεν τα πήγε πολύ καλά και αντικαταστάθηκε", μας είπε αρχικά και συνέχισε: "Θεωρείται ο πρώτος που ανέβασε το όνομα της Σασουόλο, είναι πρωτεργάτης του οικοδομήματος της ομάδας, άφησε έργο στον Ντε Τζέρμπι".



Ακολούθως, θύμισε ότι ως ποδοσφαιριστής "ήταν ένα μηχανάκι στη μεσαία γραμμή της Ρόμα" και συνέχισε πως "τα πήγαινε πολύ καλά με τον Μανωλά στην κοινή τους θητεία. Τον θεωρούσε κορυφαίο αμυντικό, ενώ διαχειρίστηκε πολύ καλά τον Φραντσέσκο Τότι, με τον οποίον υπήρξαν και συμπαίκτες, άρα γνώριζε καλά το τι μπορούσε να δώσει".

Όσο για τα συστήματα τα οποία δουλεύει περισσότερο, ο Αντρέα Παλομπαρίνι είπε πως "παίζει και 4-3-3 που ήταν το σήμα κατατεθέν του, αλλά έχει παίξει και 3-5-2. Γενικά είναι ευέλικτος ως προπονητής. Είναι πολύ απαιτητικός, ενώ έχει δικό του προπονητικό τιμ που εμπιστεύευαι και παίρνει μαζί του"



Τέλος, είπε πως "είναι από το Αμπρούτσο που έχει βγάλει προπονητάρες όπως οι Γκασπερίνι, Αλέγκρι και Τζιανπάολο. Είναι της σχολής που είχαν προπονητή τον Τζιοβάνι Γκαλεόνε και τον Ζντένεκ Ζέμαν, ανθρώπους που αποτελούσαν το άλλο ρεύμα του Αρίγκο Σάκι και σε επίπεδο τακτικής. Τον Ζέμαν τον είχε προπονητή στη Ρόμα ο Ντι Φραντσέσκο".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.