Header Ads


Να περάσει ο επόμενος: Στους «8» της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς!

Να περάσει ο επόμενος: Στους «8» της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς!


Να περάσει ο επόμενος: ο ουσιαστικός Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Βαρκελώνης, εκεί που θ’ αντιμετωπίσει τον «γηπεδούχο» Κάρλος Αλκαράθ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 30χρονου Βούλγαρου με 6-1, 6-4 σε μόλις 70 λεπτά και... έβγαλε τη μισή δουλειά για σήμερα. Και αυτό, διότι θα επιστρέψει σε λίγη ώρα στο court για να αντιμετωπίσει τον 18χρονο Ισπανό και να διεκδικήσει το εισιτήριο για την τετράδα!




Η βροχή... τα έκανε μούσκεμα χθες στο Barcelona Open, αλλά μέχρι τώρα ο Στεφ έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μετά από πολύωρη αναμονή, άφησε εκτός χθες βράδυ τον Ίλια Ιβάσκα και σήμερα, αρκετά φρέσκος, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον απογοητευτικό Ντιμιτρόφ.

Κόντρα στον Αλκαράθ, βέβαια, ανεβαίνει ο πήχης, καθώς το παιδί-θαύμα του παγκοσμίου τένις, που έχει και αυτό διπλή αποστολή σήμερα, έχει... βρει το κουμπί του Στεφ και σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες νίκες. 



Τα κατάφερε πέρυσι στη Νέα Υόρκη, τα κατάφερε και στο Μαϊάμι, όπου στη συνέχεια κατέκτησε και τον πρώτο Masters τίτλο του!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.