Header Ads


Το «έγκλημα» της ΑΕΚ με παίκτη Παναθηναϊκού!

Το «έγκλημα» της ΑΕΚ με παίκτη Παναθηναϊκού!


Πώς η ΑΕΚ έχασε μέσα από τα χέρια της τον παίκτη που κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό - Πώς θα μπορούσε να χε κλείσει στην Ένωση!
Ποιος παίκτης του Τριφυλλιού, που κάνει φέτος φοβερή σεζόν με τα πράσινα, θα μπορούσε να φοράει τη φανέλα της Ένωσης και γιατί δεν τον ήθελαν στα Σπάτα...



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πολλές φορές μπορεί να βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου αλλά "σκάνε" δημοσιεύματα που μας θυμίζουν τι είχε συμβεί παλιότερα, αλλά δεν είχε γραφτεί ποτέ.

Με αφορμή την κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομα του Αϊτόρ, που πέρσι έμοιαζε χαμένος με τους Πογιάτος και Μπόλονι, αλλά φέτος με τον Γιοβάνοβιτς όχι μόνο έχει βρει τα πατήματά του. Και θυμίζει σε όλους γιατί οι Πράσινοι είχαν χτυπήσει φλέβα χρυσού όταν είχαν υπογράψει μαζί του.



Γιατί ο Αϊτόρ έβγαζε μάτια στην Τβέντε και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον για εκείνον όχι μόνο από μεγαλύτερες ομάδες της Ολλανδίας, αλλά και από την Γερμανία! Παρόλα αυτά ο Αϊτόρ είχε υπογράψει στο Τριφύλλι, αλλά η περσινή σεζόν είχε πάει εντελώς χαμένη για εκείνον. Ήταν παιχταράς, το γνώριζαν όλοι, αλλά δεν μπορούσε να αποδώσει, έμπαινε στο γήπεδο και δεν ήξερε ποιος είναι ο ρόλος του.



Φέτος όμως βγάζει μάτια και θυμίζει σε όλους τον παίκτη της Ολλανδίας. Αυτός ο παίκτης, μάλιστα, κι εδώ έρχεται η ρετρό ανάμνηση, είχε προταθεί και στην ΑΕΚ πριν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του και τώρα το... πληρώνουν ακόμα και με γκολ εναντίον τους!

Θα πει κάποιος ότι στην Ένωση, με τους Άμραμπατ, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θέμα με τους εξτρέμ φέτος. Μόνο που ο Αϊτόρ δεν προτάθηκε φέτος! Και πριν έρθουν οι Τσούμπερ και Άμραμπατ στην ομάδα, αυτό που υποστήριζαν όλοι ήταν πόσο μόνος του ήταν στα άκρα ο Λιβάι Γκαρσία...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.