Header Ads


Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία, το τεράστιο συμβόλαιο και η απόφαση Μελισσανίδη!

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία, το τεράστιο συμβόλαιο και η απόφαση Μελισσανίδη!


Η ΑΕΚ πυροδοτεί βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του παικταρά Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ - Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια - Οι ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη
Τον διεθνή Πολωνό χαφ που αγωνίζεται με την ίδια άνεση 6άρι και 8άρι και ο οποίος είναι ο αρχηγός της Κράσνονταρ. Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 



Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, παρά το τεράστιο κόστος (ο Κριχόβιακ έχει συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων τον χρόνο στην ρωσική ομάδα!), είπε σε όλα ΝΑΙ όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα και επί της ουσίας μιλάμε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει κλείσει τον Κριχόβιακ μέχρι το καλοκαίρι, με τον Πολωνό να έρχεται για να ενισχύσει αφάνταστα την ομάδα που βάζει έναν χαφ διαφοράς και κλάσης στον άξονα και από εκεί και πέρα θα συζητηθεί και η επέκταση της συνεργασίας. 



Στόχος της ΑΕΚ βεβαίως, είναι να κρατήσει τον Κριχόβιακ και να τον δέσει με ένα μεγάλο συμβόλαιο, αν ψηθεί ο ίδιος ο παίκτης, με προοπτική να τον έχει και τη νέα χρονιά στην Αγιά Σοφιά! 

Επαναλαμβάνουμε, πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ενεργό συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το 2024, τρία εκατομμύρια τον χρόνο, και αυτονόητα, μιλάμε για μια τεράστια υπέρβαση από πλευράς ΑΕΚ, που φέρνει στην Αθήνα έναν χαφ τεράστιας κλάσης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.