Header Ads


Ο Κριχόβιακ «έστειλε» την Πολωνία στο Μουντιάλ!

Ο Κριχόβιακ «έστειλε» την Πολωνία στο Μουντιάλ!


Στο Μουντιάλ του Κατάρ η Πολωνία, που κέρδισε με 2-0 τη Σουηδία, με τον Κριχόβιακ να κερδίζει το πέναλτι από το οποίο ήρθε το πρώτο γκολ της ομάδας του

Στο 13ο λεπτό ο Σέζνι μπλόκαρε το σουτ του Ισάκ, όπως έκανε και στο 14’ σε πλασέ του Κουεσόν ενώ στο 19’ έβγαλε σε κόρνερ και το σουτ του Φόρζμπεργκ. Στο 29ο λεπτό ήταν η σειρά του Όλσεν να αποκρούσει το διαγώνιο σουτ του Μπεντνάρεκ ενώ στο 36’ η κεφαλιά του Κουεσόν πέρασε μόλις έξω.



Στο 47ο λεπτό ο Σέζνι είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Κουλουσέβσκι ενώ στο 48’ ο Κριχόβιακ που είχε μπει αλλαγή στη ανάπαυλα, κέρδισε πέναλτι από τον Κάλστρεμ και ο Λεβαντόφσκι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Στο 56’ ο Κριχόβιακ πρόλαβε σωτήρια τον Κάρλστρεμ ενώ στο 58’ ο Σέζνι είπε όχι ξανά σε σουτ του Φόρζμπεργκ και στο διο λεπτό η κεφαλιά του Λίντελεφ πέρασε έξω.

Στο 63’ ήταν η σιόρα του Όλσεν να πει όχι σε προσπάθεια του Μόντερ ενώ στο 73’ ο Ζιελίνσκι τσίμπησε την πάλα προ του Ντάνιελσον, βρέθηκε απέναντι στον Όλσεν και πλάσαρε για το 2-0.



ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Μπίελικ, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Μόντερ, Γκοράλσκι (46’ Κριχόβιακ), Μπερεζίνσκι, Κας, Ζιελίνσκι (Μπούκσα), Σιμάνσκι, Λεβαντόφσκι

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Ντάνιελσον (80’ Ιμπραΐμοβιτς), Λίντελεφ, Κραφτ, Ογκούστινσον, Κάρλστρεμ (67’ Σβάνμπεργκ), Κουλουσέβσκι, Όλσον (80’ Κάρλσον), Φόρζμπεργκ, Κουεσόν (67’ Ελάνγκα), Ισάκ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.