Header Ads


Υπόθεση Πάτρας: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Υπόθεση Πάτρας: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας


Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα μέσω των social media την ανακοίνωση για τη σύλληψή της

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Twitter ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας του τρίτου, δηλαδή, κοριτσιού της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έχασε τη ζωή της μέσα σε διάστημα τριών ετών.



«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της» ήταν το κείμενο που αναρτήθηκε στο Twitter από την ΕΛΑΣ στις 7:31 το απόγευμα της Τετάρτης.



Λίγη ώρα αργότερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στο κτήριο της ΓΑΔΑ δυνάμει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.


Κατά τις τελευταίες πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να μεταφερθεί αύριο, Πέμπτη, ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί καθώς η μητέρα της Τζωρτζίνας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς.


Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν πως η δίωξη και η διαδικασία για να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά μόνο την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.




Την ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ελευθεριάνος, μετά την παράδοση των τοξικολογικών εξετάσεων της άτυχης Τζωρτζίνας. Στο αίμα του παιδιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία δεν συμπεριλαμβανόταν στη φαρμακευτική της αγωγή. Αυτό ήταν και το στοιχείο που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις και προκάλεσε την παρέμβαση από την εισαγγελία.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.