Header Ads


Δυο φορές σε 15 μέρες η ΑΕΚ στη Λεωφόρο και χωρίς Σιμάνσκι!

Δυο φορές σε 15 μέρες η ΑΕΚ στη Λεωφόρο και χωρίς Σιμάνσκι!


Όπως και στο πρόσφατο ντέρμπι για τη κανονική περίοδο η ΑΕΚ δε θα έχει τον καλύτερο της φέτος κεντρικό χαφ

Η ΑΕΚ δεν είχε τον Νταμιάν Σιμάνσκι στο πρόσφατο «τραυματικό» για την ίδια ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, που στην ουσία στοίχισε στον Αργύρη Γιαννίκη και τη θέση του στον πάγκο.



Δύο εβδομάδες μετά, η Ένωση ξεκινάει στο ίδιο γήπεδο τη προσπάθεια της να σώσει την ευρωπαϊκή της παρουσία για την επόμενη σεζόν και δε θα έχει και πάλι τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα χάσει το ντέρμπι.

Ο Σιμάνσκι συγκριτικά – κι όχι μόνο- με όλους τους παίκτες που έχουν καλύψει μια από τις δύο θέσεις κεντρικών χαφ στο «θεσμοθετημένο» φέτος στην ΑΕΚ 4-2-3-1, έχει τη καλύτερη απόδοση κι έχει βρει σχετική σταθερότητα το τελευταίο διάστημα. Πρόβλημα ήταν η απουσία του και στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο.



Γιατί ο Σάκχοφ παρά το οικογενειακό πρόβλημα που είχε τότε, ήταν με την ομάδα όλη την εβδομάδα πριν το ματς κι αγωνίστηκε βασικός. Τώρα χρειάστηκε να φύγει εκτός Ελλάδας, για να φέρει πίσω τη σύζυγο και τη νεογέννητη κορούλα του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.