Header Ads


Μαγνητική για το πρόβλημα στο γόνατο ο Στάνκοβιτς

Μαγνητική για το πρόβλημα στο γόνατο ο Στάνκοβιτς


Τι έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ. Ανέβασε ρυθμούς αλλά όλα δείχνουν πως προφυλάσσεται με ΠΑΣ ο Αραούχο

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί πλέον ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός γκολκίπερ, έκανε σήμερα το πρωί προγραμματισμένη μαγνητική η οποία ήταν καθαρή, δεν είχε κάποιο ανησυχητικό εύρημα πλην του λίγου υγρού που μαζεύει μετεγχειρητικά το γόνατο του και θα αντιμετωπισθεί με το κατάλληλο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. 



Φυσικά χάνει τον αγώνα με τους Γιαννιώτες και πλέον μένει να φανεί, το πότε θα είναι και πάλι διαθέσιμος για τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη. Από εκεί και πέρα ο Σέρχιο Αραούχο ανέβασε ρυθμούς και σήμερα αλλά όλα δείχνουν πως αναμένεται να προφυλαχθεί για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Σέρχιο Αραούχο και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.



Αύριο στις 11.30 η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.