Header Ads


Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και υπογράφει στην ΑΕΚ;

Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και υπογράφει στην ΑΕΚ;


Βασικός ξένος άσος του ΠΑΟΚ δεν ανανεώνει - Έντονη φημολογία για ΑΕΚ - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Μου το σφύριξε έγκυρη πηγή από τη Θεσσαλονίκη. Ότι στον ΠΑΟΚ φοβούνται πως βασικός, ξένος άσος δεν υπογράφει ανανέωση επειδή του έχει πάρει τα μυαλά άλλη top ελληνική ομάδα. Ποιος είναι;

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το betcosmos.com:

Ο Ίνγκασον! Ο Ισλανδός στόπερ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τον Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο, παρόλο τις πιέσεις που δέχεται από τους Ασπρόμαυρους και στην Τούμπα έχουν ανάψει «φωτιές» ότι ο παίκτης μιλάει με άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα! Ποια;


Την ΑΕΚ! Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για έναν στόπερ ηγέτη με τα χαρακτηριστικά του Ίνγκανσον, καθώς οι μεταγραφές των Βράνιες και Τζαβέλλα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και στη Θεσσαλονίκη έχουν βάσιμες υποψίες ότι έχουν προσελκύσει τον παίκτη τους.

Προφανώς η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και το γεγονός ότι ο Ισλανδός δεν μπορεί να τα βρει με τον ΠΑΟΚ και να μπει σφήνα, «κλέβοντας» τον παίκτη σε μία κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλο θόρυβο. Το θέμα είναι, βεβαίως, αν οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να καλύψουν το κασέ του Ισλανδού, ο οποίος στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ ζητάει ακατέβατα 1,2 εκατ. ευρώ, χωρίς τα μπόνους!

Όπως και να έχει, η υπόθεση μυρίζει... θρίλερ ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους και μένει να δούμε και ποια θα είναι αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, αν τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης καταφέρει να «αρπάξει» έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.