Header Ads


Στοίχημα: Με τα γκολ στην Πορτογαλία

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Πορτογαλία


Δυνατά είναι τα πάμε στοίχημα προγνωστικά που προκύπτουν από το κουπόνι της Παρασκευής (18/02). Υπάρχουν αρκετοί αγώνες, λίγο πριν ξεκινήσει ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Το Betarades.gr έχει επιλέξει πρόταση για σήμερα που αξίζει, για τα γκολ στο ματς της Α’ Πορτογαλίας μεταξύ Μποαβίστα και Μπενφίκα. Ας δούμε που ποντάρουμε παρακάτω.
 
Στις 22:15, η Μποαβίστα φιλοξενεί την Μπενφίκα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primeira Liga.
 
Έφεση στις ισοπαλίες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μποαβίστα, καθώς εφτά από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Με πιο πρόσφατο αυτό (1-1) στην έδρα της Πορτιμονένσε. Παρ’ όλα αυτά, έχει καταφέρει να σκοράρει στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Με την άμυνά της, πάντως, να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 34 γκολ σε 22 αγώνες.
 
Έβγαλε αντίδραση η Μπενφίκα μετά την ήττα σοκ (1-2) από τη Ζιλ Βιθέντε και "απάντησε" με δύο σερί νίκες κόντρα σε Τοντέλα (1-3) και Σάντα Κλάρα (2-1). Προσπαθεί να κρατήσει εκτός αποδυτηρίων την έρευνα για διαφθορά, ενώ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Δέχτηκε γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας. Σκοράρουν εύκολα οι δύο ομάδες, αντιμετωπίζουν, όμως, προβλήματα με την ανασταλτική λειτουργία τους.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Πορτογαλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.