Header Ads


Το πειθαρχικό παράπτωμα Γέβτιτς που εξόργισε Γιαννίκη!

Το πειθαρχικό παράπτωμα Γέβτιτς που εξόργισε Γιαννίκη!


Διαβάστε γιατί ο Αργύρης Γιαννίκης άφησε εκτός τον Ελβετό μεσοεπιθετικό!

Ο αποκλεισμός του Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος παρεμπιπτόντως ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε απορίες και με δεδομένο πως διευκρινίστηκε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, όλων το μυαλό πήγε στο πειθαρχικό παράπτωμα. 

Πράγματι, ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη επιβεβαίωσε το παραπάνω και σημείωσε πως «είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες», όταν ρωτήθηκε σχετικά. 

Ποιος είναι, τώρα, ο λόγος που αποκλείστηκε ο Γέβτιτς και ποιο το πειθαρχικό παράπτωμα; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιαννίκης απέκλεισε τον Ελβετό μεσοεπιθετικό γιατί ο ποδοσφαιριστής είχε μια αντίδραση όταν έγινε αλλαγή με τον Βόλο στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φεύγοντας απευθείας για τα αποδυτήρια χωρίς να κάτσει στον πάγκο. 

Αυτό λοιπόν είναι το παράπτωμα του Γέβτιτς… Βεβαίως το ότι ο ποδοσφαιριστής μπήκε στην αποστολή, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και αποκλείστηκε λίγο πριν το ματς, είναι κάτι που προκαλεί απορία, καθώς θα μπορούσε να μείνει στην Αθήνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.