Header Ads


Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ!


Οι Ισραηλινοί αποκάλυψαν τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (13/2, 19:30) την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Superleague και οι Ισραηλινοί αποκάλυψαν τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει ότι ορίστηκε να διευθύνει το ματς ο Όρελ Γκρίνφιλντ, ο οποίος θα ανακοινωθεί και από την ΚΕΔ στους ορισμούς, ενώ στο VAR θα είναι ο Ζιβ Άντλερ.

Και οι δυο ρέφερι έχουν βρεθεί ξανά σε αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων, με τον Γκρίνφιλντ να είναι ο άρχων της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία το περασμένο καλοκαίρι (1-1), ενώ στο παρελθόν ήταν διαιτητής του ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3 το 2018, ενώ ήταν παρών στον VAR, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη τον περασμένο Μάιο.

Παράλληλα, ο Άντλερ έχει ξαναέρθει για παιχνίδι της Superleague άλλες δυο φορές, ενώ δεν έγιναν ακόμη γνωστοί οι βοηθοί του Γκρίνφιλντ για το ματς. Το μόνο που αναφέρουν από το Ισραήλ είναι πως ο έμπειρος ρέφερι είχε οριστεί στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ (Μακάμπι-Χάποελ) το Σάββατο ως τέταρτος, ωστόσο η ομοσπονδία τον αντικατέστησε, διότι έχει να σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.