Header Ads


Μανωλάς: «Έχω παίξει 3 χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 χρόνια αλλά εγώ είμαι στον Ολυμπιακό!»

Μανωλάς: «Έχω παίξει 3 χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 χρόνια αλλά εγώ είμαι στον Ολυμπιακό!»


Ο Κώστας Μανωλάς ανέφερε ενόψει του παιχνιδιού του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ (13/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME,) πως είναι ένα σημαντικό ματς για εκείνον και ευελπιστεί πως η ομάδα του θα νικήσει.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (13/2, 19:30, NOVASPORTS PRIME,) στο Καραϊσκάκης για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. 

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ένωση, τόνισε πως είναι σημαντικό ντέρμπι για εκείνον και ευελπιστεί πως η ομάδα του θα βγει νικήτρια. Τόνισε ακόμη πως θα κάνει τα πάντα για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανωλά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι. Έχω παίξει τρία χρόνια στο παρελθόν στην ΑΕΚ, ο θείος μου είχε παίξει 20. Είναι σημαντικό ντέρμπι για εμένα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στον Ολυμπιακό και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Ευελπιστώ να βγούμε νικητές την Κυριακή".

Για τον Αβραάμ: "Αν και έχει μία ηλικία, βλέπουμε ότι δεν τη νιώθει. Εγώ που τον βλέπω καθημερινά, είναι αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης και στα αποδυτήρια και στα παιχνίδια. Όποτε παίζει φαίνεται ότι κανείς δεν του κάνει χάρη. Θα ήμουν χαρούμενος αν συνέχιζε την καριέρα του και του χρόνου".

Για τον Σισέ: "Του είπαμε συγχαρητήρια. Είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα. Είναι ψηλός, είναι γρήγορος, τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά γιατί καθημερινά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται στο γήπεδο. Το μέλλον του ανήκει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.