Header Ads


Super League Interwetten: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και το Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνη

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και το Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνη


Δεν θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι Δικεφάλων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω κρουσμάτων.

Μετά τα πέντε θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον έλεγχο της περασμένης Τρίτης (4/1), τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες (07/01) στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» έδειξαν πως υπάρχουν τρία νέα κρούσματα.

Ετσι, με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε πως ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (09/09) αγώνας με την ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθεί. Οπως επίσης και η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα διεξαχθεί μετά τα τέσσερα κρούσματα μεταξύ των παικτών της και μαζί με εκείνα από τον προηγούμενο έλεγχο στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.