Header Ads


Μαύρος: «Ο Σεραφείδης ήταν ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής όλων των εποχών»

Μαύρος: «Ο Σεραφείδης ήταν ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής όλων των εποχών»


Οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου για τον Στέλιο Σεραφείδη!

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για τον Στέλιο Σεραφείδη, για την Αγιά Σοφιά, και για τη προσπάθεια της φετινής ομάδας της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, μίλησε στην εκπομπή Over and above του Οver FM 104.9 με τον Πάνο Λούπο, για τη μεγάλη απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη, την καινούργιο γήπεδο της Ένωσης και την φετινή προσπάθεια της ομάδας, στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου για τον Στέλιο Σεραφείδη:

Για το ποιος ήταν ο Στέλιος Σεραφείδης: «Ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος. Όποτε βρισκόμασταν τα λέγαμε για την πορεία της ομάδας. Ήταν ένας συνεργάτης μου και σε οποιοδήποτε πόστο βοηθούσε, οποία και να ήταν θέση του. Το κάθε δευτερόλεπτο που πέρναγε από τη ζωή του, ήταν για την ομάδα. Έτσι, τον έχω στη ψυχή μου. Έναν από τους μεγαλύτερους αεκτζήδες που γνώρισα. Το γεγονός, για το ποσό ήθελε να βοηθάει την ομάδα σε κάθε της στιγμή και πραγματικά συγχαίρω την ομάδα που τον τίμησε εν ζωή. Συνήθως, η τιμές γίνονται μετά θάνατον. Νομίζω, έφυγε ευχαριστημένος, αλλά ήθελε να δει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο Στέλιος Σεραφείδης ήταν ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζης όλων των εποχών».

Για τα συναισθήματα που μπορεί να αισθάνθηκε όταν είδε τον δικό του πυλώνα στην «Αγιά Σοφιά»: «Είναι ένα δέος. Νιώθω μια συγκίνηση και μια περηφάνεια. Ίσως είναι κάτι που δεν το πίστευα, γιατί δεν νόμιζα ότι ήμουν ένα τόσο μεγάλος παίκτης, διότι έχουν περάσει θρύλοι από αυτή την ομάδα. Μεγάλη συγκίνηση μόλις είδα την εικόνα στον πυλώνα του γηπέδου. Πέρασαν από μπροστά μου, τα 12 χρόνια μου, στην ΑΕΚ. Για το πως δέθηκα με την ομάδα. Επίσης, αισθάνθηκα ότι και εγώ κάπου συνέλαβα στην μεγάλη δόξα της Ένωσης».

Για μια προσωπική ιστορία με το Στέλιο Σεραφείδη και για τη θέση του τερματοφύλακα όπου διακρίθηκε: «Ο Στέλιος μ’ άρεσε όταν βρισκόμασταν μετά τις προπονήσεις της ομάδας. Φυσικά, θυμάμαι όταν μιλάγαμε και με πόση αγάπη βοηθούσε την ομάδα, ώστε να έχει πρόοδο. Της ασκήσεις που έκανε με τους τερματοφύλακες, στις πιο νεαρές ηλικίες. Στήριζε τα νέα παιδιά. Αυτά μου έχουν μείνει, αλλά και το πάθος του, για τη θέση του γκολκίπερ. Το πως τους έδειχνε ορισμένα καίρια σημεία για να προοδεύσουν. Όλη η ζωή του, ήταν η ΑΕΚ».

Για την αντιστροφή μέτρηση της ΑΕΚ, να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη: «Τεράστιο γεγονός η επιστροφή της AEK, στο γήπεδο της. Φανταστικό το γήπεδο και ήταν ένας στόχος. Εκεί μέσα έχω ζήσει απίστευτές στιγμές και ανατριχιάζω. Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες. Αυτό το όνειρο το κάναμε πραγματικότητα και μας δίνετε η ευκαιρία να ξανά μπούμε σε αυτό το ναό, ώστε να ξανά γράψουμε της δικιά μας ιστορία».

Για την φετινή προσπάθεια της ομάδας: «Η ομάδα από το καλοκαίρι έκανε καλές μεταγραφές, δυναμώνοντας το ρόστερ, αλλά δεν έχει μονταριστεί ακόμα το σύνολο του προπονητή. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερες μέρες, αλλά έχει μακρύ δρόμο το πρωτάθλημα. Σίγουρα, χρειάζεται χρόνος για να περάσει το πλάνο του προπονητή. Την τακτική που θέλει να εφαρμόσει. Εγώ πάντα ήμουν αισιόδοξος και σαν παίκτης και σαν φίλαθλος. Φυσικά, έχουμε μείνει πίσω, αλλά και οι άλλες ομάδες έχουν κάνει κάποια στραβοπατήματα. Όλα μπορούν να συμβούν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.