Header Ads


Προς αναβολή το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Προς αναβολή το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Όλα δείχνουν πως η ΕΠΟ θα αναβάλει τη ρεβάνς Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λόγω των καιρικών συνθηκών που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» υψώνει... απαγορευτικό: η ρεβάνς του παιχνιδιού της Τούμπας (0-0, θυμίζουμε, το τελικό σκορ στο πρώτο ματς) ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη στις 17:00 στο ΟΑΚΑ. 

Ωστόσο, ο αγώνας που θα έκρινε ποιος από τους δύο Δικέφαλους θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου δύσκολα θα γίνει, καθώς οδεύει προς αναβολή. 

Τα προβλήματα, ως γνωστόν, λόγω της έντονης χιονόπτωσης από το πρωί της Δευτέρας (24/1) στην Αττική είναι πάρα πολλά, με το χιόνι να έχει καλύψει τα πάντα και να δυσκολεύει τις όποιες μετακινήσεις στον υπερθετικό βαθμό. 

Σήμερα το απόγευμα το χιόνι ξεπερνούσε το μισό μέτρο στο γήπεδο της Ένωσης, κάτι που σημαίνει πως ακόμα κι αν προλάβαινε να λιώσει, ο αγωνιστικός χώρος θα ήταν... παγοδρόμιο, καθιστώντας αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς όλα δείχνουν πως μετά τη σημερινή προπόνηση οδεύει και η αυριανή σε αναβολή. Μην ξεχνάμε πως λόγω καιρού ο coach Γιαννίκης αλλά και μέλη του staff είχαν εγκλωβιστεί στα Σπάτα.

Μένει, φυσικά, η επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το παιχνίδι, όμως, όπως προείπαμε, όλα δείχνουν αναβολή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.