Header Ads


Τσελεστίνι: «Παίκτης με αμυντικές αρετές και αρκετή δημιουργία ο Φράνσον!»

Τσελεστίνι: «Παίκτης με αμυντικές αρετές και αρκετή δημιουργία ο Φράνσον!»


«Παίκτης ομάδας, ένα «6άρι» που μπορεί να βοηθήσει πολύ ανασταλτικά στο 4-2-3-1 και στο 3-4-2-1» ο Φράνσον σύμφωνα με τον πρώην προπονητή της Λωζάννης, Φάμπιο Τσελεστίνι!

«Παίκτη ομάδας με αμυντικές, κυρίως, αρετές και αρκετές δημιουργικές ικανότητες» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του τον Αλεξάντερ Φράνσον ο άλλοτε προπονητής της Λωζάννης, Φάμπιο Τσελεστίνι με τον οποίο ο Σουηδός χαφ συνεργάστηκε για μισή σεζόν στην ελβετική ομάδα.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει πολύ ανασταλτικά σε διάταξη 4-2-3-1, αλλά και σε διάταξη 3-4-2-1», είπε ακόμη ο 46χρονος τεχνικός για να μιλήσει συγκεκριμένα για τις δύο θέσεις που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ο Φράνσον που έρχεται στην ΑΕΚ.

«Είναι δυναμικός και θα έλεγα ότι είναι κατάλληλος για τη θέση «6», ενώ υπό προϋποθέσεις και αναλόγως αντιπάλου μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στη θέση «8», όταν χρειαστεί μέσα στο παιχνίδι. Έχει δηλαδή και αρκετή δημιουργία στο παιχνίδι του», είπε ακόμη ο Τσελεστίνι. 

«Παίζει με δύναμη, στις μπαλιές του πάει πολύ σε ασφαλείς επιλογές. Δεν υποπίπτει σε λάθη δίνοντας εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο, είναι αρκετά γρήγορος. Με απλά λόγια έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν οι περισσότεροι Σουηδοί ποδοσφαιριστές», ανέφερε ακόμη ο Ελβετός προπονητής.

Καταλήγοντας, ο Τσελεστίνι υπογράμμισε πως συν για την ΑΕΚ είναι το γεγονός πως θα έχει ρυθμό έχοντας πάρει και κάποιες ανάσες, με δεδομένο πως μέχρι πρότινος είχε υποχρεώσεις με τη Νόρκεπινγκ στο πρωτάθλημα Σουηδίας όντας, μάλιστα, βασικός και αναντικατάστατος!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.