Header Ads


Έντονη φημολογία και για δεύτερη μεταγραφή στην ΑΕΚ!

Έντονη φημολογία και για δεύτερη μεταγραφή στην ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φέρει και καθαρό αμυντικό μέσο!
Οι επαφές της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ομπινά Νουομποντό από την Γκεζτέπε (που αποκαλύφθηκαν από το δημοσίευμα του Completesports) δεν ήταν μεμονωμένες αλλά έγιναν σε ένα γενικότερο πλαίσιο μια προσπάθεια να βρεθεί ένας αξιόπιστος αμυντικός μέσος, έστω και την τελευταία στιγμή. 

Από το πρωί οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με μάνατζερ, ποδοσφαιριστές και συλλόγους ώστε να γίνει το κόλπο-γκρόσο και να έρθει ένα καθαρό 6άρι στο κλείσιμο των μεταγραφών.

Ενώ λοιπόν φαίνεται ότι οι συζητήσεις για τον Νουομποντό δεν απέφεραν αποτελέσματα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ένωση να πάρει έναν ακόμα παίκτη έως τα μεσάνυχτα.

Θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ώστε να κλείσει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ.

Στη λίστα ο Κρίστιαν Ολίβα!


Η συμφωνία με τον Αλεξάντερ Φράνσον είναι δεδομένη, με την ΑΕΚ να κοιτάζει και για αμυντικό μέσο μιας και ο Σουηδός άσος είναι περισσότερο «8άρι».

Ένας από τους παίκτες που είναι στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Κρίστιαν Ολίβα.

Πρόκειται για τον 25χρονο Ουρουγουανό χαφ που εδώ και λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι.

Ο Ολίβα ήταν στην ομάδα της Ιταλίας από το καλοκαίρι του 2019, τον Φεβρουάριου του 2021 δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Βαλένθια, στη συνέχεια επέστρεψε στη Κάλιαρι και από εκεί έμεινε τώρα ελεύθερος. Φέτος έχει μόλις 5 συμμετοχές στην Ιταλία.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.