Header Ads


Απεγκλωβίστηκαν οι αποκλεισμένοι της ΑΕΚ από χθες στα Σπάτα

Απεγκλωβίστηκαν οι αποκλεισμένοι της ΑΕΚ από χθες στα Σπάτα


Τα μέλη της ΑΕΚ που διανυκτέρευσαν στο χωρίς ρεύμα προπονητικό στα Σπάτα απεγκλωβίστηκαν νωρίς το πρωί.
Λύτρωση για τα μέλη της ΑΕΚ που εγκλωβίστηκαν για ώρες και διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, όπου εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιά χωρίς ρεύμα από τις 19:30!

Από νωρίς το πρωί η ΠΑΕ κίνησε τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία. Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη του staff άρχισαν τη διαδικασία αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο, με πολλή προσοχή, καθώς οι δρόμοι έχουν ακόμη αρκετό πάγο.

Υπήρξαν και άλλοι που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην παγωμένη και απροσπέλαστη για ώρες Αττική Οδό και βρήκαν... καταφύγιο σε ξενοδοχείο, όπου όμως δεν υπήρχαν δωμάτια ξενυχτώντας σε καρέκλες! Κι αυτοί είναι σε διαδικασία επιστροφής στις οικίες τους.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πρόλαβαν να φτάσουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, πως η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού. Ούτως ή άλλως ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και ουσιαστικά μπροστά υπάρχει πλέον το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (17:15).

«Απίστευτη ταλαιπωρία, 18 μέλη της ΑΕΚ ήταν εγκλωβισμένα»

Πρωτοφανή ταλαιπωρία αντιμετώπισε η οικογένεια της ΑΕΚ λόγω του χιονιά. Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την περιπέτεια που πέρασαν οι «κιτρινόμαυροι» για ώρες.

«Η ομάδα είχε 18 εγκλωβισμένα μέλη της από τη χιονόπτωση. Απίστευτη ταλαιπωρία! Στα Σπάτα έμειναν χωρίς ρεύμα για ώρες ο Γιαννίκης, ο Δημητριάδης και πολλά ακόμη μέλη του σταφ, ενώ υπήρχαν και πολλοί παίκτες σε δύο ξενοδοχεία και χωρίς δωμάτια γιατί γινόταν χαμός. Γύρω στις 2 το πρωί βρέθηκαν δύο δωμάτια και μοιράστηκαν ανά τέσσερα στο ένα ξενοδοχείο. Στο Holiday Inn πήγαν περπατώντας τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα ο Μήτογλου, ο Τσιντώτας, ο Θεοχάρης και ο Μιχαηλίδης. Ευτυχώς από το πρωί άρχισε η διαδικασία αποχώρησης», τόνισε.

«Δεν πρόλαβαν χθες να γίνουν τα προγραμματισμένα τεστ κορωνοϊού, ενώ για τον Χατζισαφί περιμένουμε τα αποτελέσματα και τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία του Ιράν, αν θα επιμείνει στην κλήση του ή θα κάνει ανάκληση για να είναι διαθέσιμος από το ματς με τον Βόλο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.