Header Ads


Με Τσιντώτα η ΑΕΚ με ΠΑΟΚ!

Με Τσιντώτα η ΑΕΚ με ΠΑΟΚ!


Ο Παναγιώτης Τσιντώτας την Κυριακή θα είναι ξανά βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την Ενωση για την κορυφή του πρωταθλήματος.

Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο με αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες και χωρίς κόσμο στο γήπεδο, όμως η Ενωση πρέπει να βρει τρόπο να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι αρκετά τα παιχνίδι που δεν τον έχει κερδίσει και πρέπει να δώσει απαντήσεις ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ο Αργύρης Γιαννίκης πρέπει να βάλει την ΑΕΚ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών στα ντέρμπι. Ωστόσο, αυτό θα επιχειρήσει να το κάνει με προβλήματα. 

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και ο Παναγιώτης Τσιντώτας με απόφαση του Αργύρη Γιαννίκη θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια της Ενωσης και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Ο πορτιέρε της Ενωσης έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη και γενικότερα η παρουσία του το διάστημα της απουσίας του Αυστριακού κρίνεται τουλάχιστον θετική. Και στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος με τις επεμβάσεις του βοήθησε πολύ την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, απών θα είναι και από αυτό το παιχνίδι ο Στίβεν Τσούμπερ, μια σημαντική απώλεια για τον Γιαννίκη που θα κληθεί να προβεί σε… αλχημείες στην επίθεση. 

Ο Ελβετός έχει χάσει μεγάλο διάστημα προπονήσεων και είναι αδύνατον να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.