Header Ads


Αποχωρεί από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!

Αποχωρεί από την ΑΕΚ και υπογράφει στον Παναθηναϊκό!


Από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό - Έντονη η φημολογία για Έλληνα άσο της Ένωσης, δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Από τις 28 Νοεμβρίου σάς είχα αποκαλύψει ότι ο Μιχάλης Μπακάκης μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη top ελληνική ομάδα - Δεν ανέφερα τότε ομάδα, αλλά τώρα μπορώ να το αποκαλύψω.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του betcosmos:

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ είναι ο Παναθηναϊκός! Οι Πράσινοι παρακολουθούν εδώ και καιρό τις εξελίξεις με τον Έλληνα άσο και ετοιμάζουν να... χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, ένα... πουλάκι από το Κορωπί μού σφύριξε πως ο παίκτης είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει, σε μια περίοδο που ψάχνει το restart στην καριέρα, του μετά τον παραγκωνισμό του στην ΑΕΚ.


Το μόνο και σοβαρό εμπόδιο αυτή τη στιγμή για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι το μεγάλο συμβόλαιο του Μπακάκη. Ο έμπειρος μπακ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση που του αποφέρει πάνω από 300.000 ευρώ ετησίως.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά, ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χαρίσει χρήματα και η ΑΕΚ, που είναι στη... μέση, δύσκολα θα πληρώσει όλη την αποζημίωση για να δώσει την ελευθέρας στον παίκτη.

Βέβαια, επειδή και την Ένωση δεν τη συμφέρει να πληρώνει τόσα χρήματα για έναν ανενεργό ποδοσφαιριστή της, δεν αποκλείω η λύση να βρεθεί κάπου στη μέση και όλοι να βοηθήσουν για να γίνει το deal. Δηλαδή, και ο Παναθηναϊκός να δώσει κάτι παραπάνω στον παίκτη κι αυτός με τη σειρά του να συμβιβαστεί να πάρει ένα μικρότερο ποσό από τους Κιτρινόμαυρους για να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Εν αναμονή των εξελίξεων..
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.