Header Ads


Οριστικό «ναυάγιο» με Μπαλάντα στην ΑΕΚ!

Οριστικό «ναυάγιο» με Μπαλάντα στην ΑΕΚ!


Στη τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της να πάρει τον παίκτη που θέλει για τη μεσαία γραμμή. 

Αυτός δε θα είναι ο Έντερ Μπαλάντα όπως όλα δείχνουν, καθώς η υπόθεση του διεθνή Κολομβιανού αμυντικού χαφ της Μπριζ, παρά -είναι μπερδεμένη για να συνεχίσει η πλευρά της Ένωσης να δίνει χρόνο. 

Νωρίτερα έγινε γνωστό το ταξίδι στο εξωτερικό των Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ. Ήταν κάτι οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν να μη γίνει αντιληπτό κι επέστρεψαν όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα, σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, η υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα ήταν μεν στην ατζέντα των δύο βασικών υπεύθυνων του σχεδιασμού της Ένωσης, αλλά δεν ήταν το μόνο. Ενώ δεδομένης της δυσκολίας που έτσι κι αλλιώς υπήρχε, άλλες υποθέσεις ήταν αυτές που τους ενδιέφερε να δρομολογήσουν για να ξέρουν που πατάνε. 

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν αναλυθεί αρκετά κι από τον προπονητή, καλύπτουν τις απαιτήσεις του και μεταξύ τους υπάρχει μία που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει ως η πιο επιθυμητή και φαίνεται να υπάρχουν οι δυνατότητες να προχωρήσει. Όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα, στόχος είναι η υπόθεση να έχει δρομολογηθεί μέχρι το Σάββατο, έτσι ώστε να κλείσει ομαλά μέχρι το τέλος της προθεσμίας. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.