Header Ads


ΑΕΚ: «Καθάρισε» από κορονοϊό, αρνητικά όλα τα νέα τεστ!

ΑΕΚ: «Καθάρισε» από κορονοϊό, αρνητικά όλα τα νέα τεστ!


Ευχάριστα νέα από τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορονοϊού για την ΑΕΚ καθώς δεν ανιχνεύθηκε κανένα κρούσμα ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ!

Εκτός από την επιστροφή του Μισελέν, ο οποίος υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Αραούχο, ο οποίος πιθανότατα θα μπει και αυτός το Σάββατο, ο Αργύρης Γιαννίκης είχε ευχάριστα νέα και από τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορονοϊού που έλαβαν χώρα το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα πριν την προπόνηση.

Στους προηγούμενους ελέγχους είχαν διαπιστωθεί τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες, ωστόσο στα σημερινά τεστ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Έτσι η ΑΕΚ «καθαρίζει» από κορονοϊό, κάτι που συνιστά μια πολύ καλή είδηση για τον Γιαννίκη σε μια περίοδο κατά την οποία όλες οι ομάδες και οι προπονητές ταλαιπωρούνται πολύ με τα κρούσματα Covid 19. Και ειδικά στην ΑΕΚ, ενόψει του γεμάτου προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες μέσα στον Γενάρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο, το τελευταίο που θα ήθελε ο Γιαννίκης θα ήταν να διαχειριστεί και απουσίες που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αποστολή δεν θα βγει, όπως συνηθίζεται άλλωστε πριν από τα εντός έδρας ματς, ενώ το πρωί της Κυριακής θα υπάρξει η καθιερωμένη ενεργοποίηση στα Σπάτα πριν γίνει γνωστή η 20αδα που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.