Header Ads


O λόγος που αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ και φίλος του Νότη Σφακιανάκη

O λόγος που αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ και φίλος του Νότη Σφακιανάκη


Tι αποκάλυψε συνθέτης και στιχουργός!
Σοκ στον χώρο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη. 

Ο 59χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ηράκλειο ενώ δίπλα του βρέθηκε και το όπλο. Ο μετρ ήταν γνωστός στη showbiz, αφού εκτός από τον Νότη Σφακιανάκη είχε συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. 

Ο 59χρονος φέρεται να άφησε σημείωμα στους συγγενείς του και εξηγούσε τους λόγους της τραγικής του απόφασης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε ότι ο 59χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο συνθέτης και στιχουργός, μεταξύ άλλων: «Είναι φίλος μου. Είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και όλη η κατάσταση αυτή που γίνεται τώρα, μην τα λέμε πάλι. Ένας άνθρωπος που έχει οικονομικό πρόβλημα ζορίζεται περισσότερο. Συν τον άγχος. Δεν είχε οικογένεια, ήταν μόνος του. Νομίζω έχει έναν αδερφό. Δεν ήξερα κανέναν δικό του ποτέ».

Για την σχέση του 59χρονου με τον Νότη Σφακιανάκη σημείωσε: «Ήταν φίλοι με τον Νότη πολλά χρόνια. Μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους. Είχαν τσακωθεί. Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος, δεν μιλούσε. Θα έπρεπε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί του για να καταλάβεις ότι δεν έχει να φάει ή να μείνει κάπου. Όταν γράφω ότι φταίμε όλοι, πραγματικά το λέω. Φταίμε γιατί απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι συλλογικά να τον στηρίξουμε και αυτό δε συνέβη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.