Header Ads


Θέλει να πάει Τρίπολη ο Στάνκοβιτς!

Θέλει να πάει Τρίπολη ο Στάνκοβιτς!


Η ΑΕΚ είναι οικογένεια και αυτό φαίνεται σε όλα - Ο Στάνκοβιτς θέλει να είναι στην Τρίπολη δίπλα στην ομάδα!
Ο Αυστριακός γκολκίπερ θέλει να δει από κοντά το παιχνίδι με τον Αστέρα, για να βρίσκεται στο πλάι των συμπαικτών του σε αυτή τη δύσκολη έξοδο, έστω και υποστηρικτικά από την εξέδρα!

Πράγματα μικρά, μα τόσο σημαντικά, που δείχνουν το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας και το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ακόμα και εκείνων που βρίσκονται λίγο διάστημα στα Σπάτα, όπως ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. 

Ο οποίος, ως γνωστόν, σήμερα υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε αρθροσκόπηση από τον κ. Παντελή Νικολάου και αναμένεται να λείψει έναν μήνα χάνοντας τα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης απ’ αυτό της Τρίπολης με τον Αστέρα. 

Ο Αυστριακός γκολκίπερ, που όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε ουσιαστικά ειδικό πρόγραμμα και έσφιγγε τα δόντια για να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο αλλά κατάφερνε και εμφανιζόταν στο 100% σε κάθε παιχνίδι, όντας μάλιστα κομβικός με σημαντικές επεμβάσεις, όπως έκανε και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, παρ’ ότι θα μπορούσε να κάτσει να ξεκουραστεί τις πρώτες ημέρες μετά το χειρουργείο, ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει και εκείνος με κάποιο τρόπο στην Τρίπολη! 

Ο Στάνκοβιτς για την ακρίβεια, δεν το συζητά να δει το ματς από το… σπίτι του και θέλει να πάει και εκείνος στην Τρίπολη για να βρίσκεται έστω και υποστηρικτικά από την εξέδρα, στο πλάι των συμπαικτών του, σε αυτή τη δύσκολη έξοδο. 

Γεγονός που δείχνει και το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί μέσα στην ομάδα αλλά και τη νοοτροπία κάποιων νέων παικτών που έχουν έρθει και είναι ευλογία για την ΑΕΚ που τους έχει. 

Ένας τέτοιος, είναι και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που πέραν της εξαιρετικής του αγωνιστικής εικόνας, δείχνει και μια προσωπικότητα σπουδαία που έχει δεθεί και με τους συμπαίκτες του και με την ομάδα και με όλον τον οργανισμό ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.