Header Ads


Σπουδαίο «διπλό» στα Ιλίσια!

Σπουδαίο «διπλό» στα Ιλίσια!


Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ που πέρασε από το «Αντώνης Φώτσης» των Ιλισίων με 3-1 κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου για την 12η αγωνιστική της Futsal Super League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα πραγματικό ντέρμπι, κατέθεσαν ψυχή και πάθος και έφτασαν στο τρίποντο που τους διατηρεί μόνους πρώτους και με διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σημειώνοντας παράλληλα την 12η νίκη τους σε ισάρθιμους αγώνες!

Σημαντικό να τονίσουμε υπήρξε το γεγονός ότι η ΑΕΚ παρατάχθηκε χωρίς τον Πάνου, ενώ και οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο καθήλωσε τους θεατές.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τις ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, με καίριες επεμβάσεις διατηρούσαν το μηδέν στην άμυνα.

Στο β’ μέρος, στο 24′, ο Ντάτης άνοιξε το σκορ «ξεκλειδώνοντας» την αντίπαλη άμυνα. Αμέσως οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο στην επίθεση, κερδίζοντας τελικώς πέναλτι στο 26′. Ο Μάντης δε λάθεψε και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, στο 37′, ο Μάνος με ένα τρομερό γκολ έκανε το 1-2, με τους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς! Ο προπονητής του Ερμή άμεσα έβαλε έξτρα παίκτη στο παιχνίδι, βγάζοντας τον τερματοφύλακα, με την «Ένωση» να παίζει όμως εξαιρετική άμυνα και να μην αφήνει κενά. Έτσι, στο 38′, ο Ασημακόπουλος «έγραψε» το τελικό 3-1 μετά από κλέψιμο.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 1-3

Σκόρερς: Ντάτης, Μάνος, Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.