Header Ads


Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Καλογερία στην ΠΑΕ AEΚ

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Καλογερία στην ΠΑΕ AEΚ


Η οικογένεια του Γιώργου Καλογερία ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ευκαιρία που του δόθηκε να προλάβει να μπει στο γήπεδο λίγο πριν συμπληρώσει τα 98 του χρόνια.

Να θυμίσουμε πως η κόρη του Γιώργου Καλογερία, Ελισάβετ βλέποντας την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται από το καλοκαίρι, ήρθε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να δοθεί άδεια στον πατέρα της να επισκεφτεί το γήπεδο, πριν από τα εγκαίνια.

Η ανταπόκριση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου ήταν άμεση και έτσι  ο κύριος Γιώργος στις 12 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε την τελευταία όπως αποδείχθηκε επιθυμία του, περνώντας το κατώφλι της ΟΠΑΠ Arena. 

Και εδώ να αναφέρουμε να αναφέρουμε δύο-τρία ενδιαφέροντα πράγματα. 

Η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο με τους δύο πυρσούς στην καμάρα του κτιρίου που θα φιλοξενεί τα δύο μουσεία, μπροστά από την παλιά σκεπαστή, θα τιμά μόνιμα τις ψυχές όσων δεν πρόλαβαν να μπουν στο νέο γήπεδο.

Αυτοί οι δύο πυρσοί θα ανάψουν για πρώτη φορά στα εγκαίνια του γηπέδου στη μνήμη των φιλάθλων της ομάδας που δεν πρόλαβαν να ζήσουν το μεγάλο όνειρο, στην τελετή των εγκαινίων θα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά, ενώ θα είναι πάντα αναμμένοι την ώρα των αγώνων της ΑΕΚ στο νέο της σπίτι!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.