Header Ads


Αήττητη η ΑΕΚ Β', 2-2 με Ιεράπετρα!

Αήττητη η ΑΕΚ Β', 2-2 με Ιεράπετρα!


Παραμένει αήττητη η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΟΦΙ, αλλά ισοφάρισε και άγγιξε και την ανατροπή στην ανατροπή, στη τελευταία φάση του ματς (2-2)

Η ΑΕΚ Β έφερε ισοπαλία 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 9η αγωνιστική της Super League 2 στο Αιγάλεω. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου απειλήθηκε με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα αφού ο ΟΦΙ της γύρισε το ματς από δύο στατικές φάσεις, αλλά ισοφάρισε στο 82ο λεπτό, ενώ άγγιξε τη νίκη στο 94' με το δοκάρι του Ιατρούδη.

Με τον Μπούση να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας ως λύση ανάγκης ξεκίνησε η ΑΕΚ Β'. Με τους Σταμούλη, Κάτσικα, Ραντόνια να απουσιάζουν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστράτευσε τον Μπούση να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Γκίνης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Παρράς στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Κορνέζο και Λάτσι στο κέντρο. Στα χαφ επέστρεψε ο Μπάμπης δίπλα στον Μουστακόπουλο, ενώ πίσω από τον Κοσίδη οι... γνωστοί Γερολέμου, Γιούσης και Ευθ. Χριστόπουλος.

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Είχε τη κατοχή της μπάλας σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις. Σέντρα του Παρρά, έδιωξε ο Τορίμπιο προ του Κοσίδη στο 4'. Και στο 9' άνοιξε το σκορ. Ο Γιούσης με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Χριστόπουλο, αυτός στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΙ κατέβασε την μπάλα, έφτασε απέναντι από τον αντίπαλό πορτιέρο και με ωραίο συρτό πλασέ έκανε το 1-0. Σχεδόν άμεσα η Β' ομάδα της ΑΕΚ άγγιξε και το δεύτερο γκολ με τον Γιούση στο 15' αλλά Καραγκιόζης και Κοντοές τον έκοψαν! Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ Β' στο 16' με τον Γιούση και πάλι να... βλέπει τον αγωνιστικό χώρο να του παίζει άσχημο παιχνίδι και από εξαιρετική θέση να στέλνει την μπάλα ψηλά αουτ! Σιγά-σιγά οι Κρητικοί πήραν μέτρα στο γήπεδο. Εκπληκτικό κόψιμο του Μπάμπη πάνω στον Μεσιντόρο στο 21' σε προσπάθεια του Αργεντινού να πατήσει την περιοχή της ΑΕΚ. Η Ένωση εύκολα κατάφερνε να σταματήσει ότι προσπάθεια έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Δεν είχε όμως απάντηση σε δύο στατικές φάσεις που κέρδισαν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν την ανάπαυλα. Πρώτα στο 25' μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φαουλ ο Αντερέγκεν με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γκίνη φέρνοντας το ματς στα ίσα. Και στο 42' ο Τορίμπιο με κεφαλιά κέρδισε στον αέρα τον Κοσίδη κάνοντας το 1-2. Προσπάθησαν να συνέλθουν οι κιτρινόμαυροι. Αλλά ο Χριστόπουλος στις καθυστερήσεις του α' μέρους από εξαιρετική θέση και αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά αουτ!

Στο β' μέρος η ΑΕΚ Β' ήταν υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση. Πίεσε ψηλά τον ΟΦΙ που υποχρεώθηκε να κλειστεί στο μισό γήπεδο ώστε να προστατέψει το υπέρ του σκορ. Έτσι ξεκίνησε η... πολιορκία στα καρέ του Καραγκιόζη. Σέντρα από τον Χριστόπουλο, ο Μπλάνκο σε κόρνερ σωτήρια στο 59'. Ενώ σε διαγώνιο σουτ του Γιούση, ένα λεπτό μετά, η μπάλα έφυγε λίγο αουτ. Όλο το β' ημίχρονο έγινε στο μισό γήπεδο του ΟΦΙ. Πίεζε η ΑΕΚ και έψαχνε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. Με την αποβολή του Μπλάνκο για τον ΟΦΙ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ρίσκαρε. Πέρασε τον Χριστόπουλο δίπλα στον Κοσίδη και με την είσοδο του Τζούντα Γκαρσία γύρισε το σύστημα σε 4-4-2. Το σκηνικό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ήταν ένα. Η ΑΕΚ Β' προσπαθούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και όποτε οι φιλοξενούμενοι έκλεβαν, έδιωχναν την μπάλα μακριά. Και πάλι από την αρχή... Ο Ιατρούδης στο 81ο λεπτό με την είσοδό του στο ματς ανάγκασε τον Καραγκιόζη σε σπουδαία επέμβαση. Η λύτρωση τελικά ήρθε στο 82'. Οι κιτρινόμαυροι γύρισαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Γερολέμου με τρομερή κάθετη βρήκε τον Γιούση ο οποίος με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα! Η Ένωση δεν έμεινε εκεί, αλλά έψαξε την ανατροπή στην... ανατροπή. Ο Ιατρούδης στο 88' πάλι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά αυτή πέρασε ελάχιστα έξω! Ο διαιτητής Τσαγκαράκης εύκολα... δεν έδωσε πέναλτι στο σπρώξιμο του Τορίμπιο πάνω στον Τζούντα Γκαρσία στο 88'. Η Ένωση δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις πίεσε για το γκολ. Σέντρα του Αμούρ, Ιατρούδης και Γιούσης δεν πρόλαβαν την μπάλα, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης στο 91'. Και στο 90+4' στάθηκε άτυχη! Ο Ιατρούδης που μπήκε στο ματς πολύ δραστήριος, βρήκε το χώρο με προσποιήσεις και σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΙ με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Γκίνης, Μπούσης(80' Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς, Μπάμπης(69' Τζ. Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης(80' Ιατρούδης)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ντελορέντζι, Καρδάρης(69' Ψάνης), Κοντοές, Ντι Λορέντσο, Τορίμπιο, Λεμονής, Μεσιντόρο, Μπενίτεθ, Μπλανκ Καζάου, Αντερέγκεν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.