Header Ads


Παραμένει αήττητη η ΑΕΚ Β' στη Super League 2!

Παραμένει αήττητη η ΑΕΚ Β' στη Super League 2!


Στο 0-0 έμεινε η Β' Ομάδα της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τον Θεμιστοκλή Τσέλιο να σταματά τους κιτρινόμαυρους με σπουδαίες επεμβάσεις

Όλα... μηδέν στο Παγκρήτιο ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΑΕΚ Β' . Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκανε ακόμα ένα καλό παιχνίδι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Τσέλιο που έκανε τρομερές επεμβάσεις. Ο Θέμης Τσέλιος είναι ο αδερφός του Ηλία Τσέλιου που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και τα δύο αδέλφια είχαν ξεκινήσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Έτσι, η ΑΕΚ Β' παρέμεινε αήττητη στο Πρωτάθλημα της Super League 2. 

Το ματς

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΚ Β' με τον Γιούση προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις να γίνει απειλητική αλλά στην πρώτη ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν έκανε κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία, ενώ λίγα λεπτά μετά η τελική του πάσα για τον Κοσίδη κόπηκε! Στο 22' η καλύτερη ευκαιρία του α' μέρους και της ΑΕΚ Β με τον Μιτάι. Ο νεαρός άσος προχώρησε προς την περιοχή του Εργοτέλη για να κάνει ένα συρτό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σουτ του Πέιου στο 42' το οποίο μπλόκαρε ο Χατζηεμμανουήλ.

Στο β' μέρος, οι Κρητικοί πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η άμυνα της ΑΕΚ Β' ωστόσο αντιμετώπισε εύκολα την πίεση των γηπεδούχων. Ένα σουτ του Κονράαντ στο 50' εκτός περιοχής, έφυγε ψηλά αουτ. Σιγά-σιγά η ΑΕΚ ισορόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και σίγουρα βάσει αυτών δικαιούταν το γκολ. Αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο νεαρός πορτιέρο έκανε τρομερές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν. Η πρώτη καταγράφθηκε στο 71' με τον Τσέλιο να σταματά τον Γιούση. Δύο λεπτά μετά, σέντρα του Σταμούλη, κεφαλιά του Ιατρούδη και νέα επέμβαση του νεαρού πορτιέρο του Εργοτέλη. Ενώ στο 79' σέντρα Σέντρα Μιτάι, πλασέ στη κίνηση από τον Γιούση με τον Τσέλιο να του λέει ξανά "όχι". Σπουδαία επέμβαση έκανε και ο Χατζηεμμανουήλ στο 77ο λεπτό σε πλασέ του Κοκκίνη με το 0-0 να μην αλλάζει.

Εργοτέλης(Νίκος Μπαδίμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης(66' Ποζατζίδης), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος(86' Νεράλ), Κόνραντ(66' Πατρινός), Κουάτενγκ(46' Κοκκίνης)

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι(84' Μπούσης), Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μπάμπη(61' Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης(84' Παρράς), Χριστόπουλος Ευθ.(61' Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.