Header Ads


Γκαρσία: «Δε μας δίνουν αρκετή σημασία οι διαιτητές!»

Γκαρσία: «Δε μας δίνουν αρκετή σημασία οι διαιτητές!»


Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε ότι επειδή ο ΠΑΟΚ Β' δεν μπορεί να ανέβει στην Super League 1, οι διαιτητές δεν του δίνουν αρκετή σημασία!

Αναφορά στον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ Β', έκανε μέσα από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Βέροια ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι επειδή η ομάδα του δεν μπορεί να πάρει την άνοδο για την Super League 1, δεν της δίνουν την σημασία που πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όπως έχω πει τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία. Όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Όλη αυτή η κατάσταση, το πώς παίζεται η μπάλα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι’ αυτούς. Γενικά, η Super League 2 τους βοηθάει να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θέλω να τους ευχαριστήσω κυρίως για το δεύτερο μέρος, όπου έβγαλαν μεγάλη δύναμη.

Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, οι παίκτες μου χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες. Εκεί κρίνονται όλα. Ξέρω ότι ανήκουμε στον ΠΑΟΚ Β και τα παιδιά πρέπει να γίνουν καλύτερα, ξέρω ότι στη Super League 2 υπάρχουν καλοί διαιτητές, αλλά νιώθω ότι επειδή ως ΠΑΟΚ Β δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δε μας δίνουν αρκετή σημασία οι διαιτητές. Εφόσον ο ΠΑΟΚ Β δεν πρόκειται να ανέβει, οκ δεν τους απασχολεί πολύ να μας δώσουν σημασία. Οι παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σκληρά για κάθε παιχνίδια και νομίζω, ότι αξίζουν τον σεβασμό όλων. Υπάρχουν παιδιά που έχασαν χρόνο, λόγω τραυματισμών κι αξίζουν τον σεβασμό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.