Header Ads


Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο "Maracana"

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο "Maracana"


Περιορισμένο σε αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σήμερα Τετάρτη (17/11) το ενδιαφέρον στρέφεται στη Serie A Βραζιλίας, όπου διεξάγονται επτά παιχνίδια για την 33η αγωνιστική αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Στόκπορτ υποδέχεται την Μπόλτον σε αγώνα ρεβάνς για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, με τη σημερινή μας επιλογή να φτάνει από το πρωτάθλημα Βραζιλίας και την αναμέτρηση Φλαμένγκο - Κορίνθιανς. 


Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Φλαμένγκο, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο φιλοξενήθηκε από τη Σάο Πάολο, την οποία και συνέτριψε με 0-4. Κάπως έτσι, έφτασε τους 60 βαθμούς συνολικά και είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο -11 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. 


Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, μετά και τη βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 50 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης και στο -2 από την τετράδα και την Μπραγκαντίνο, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα. Απογοητεύει μακριά από την έδρα της, όπου στα έξι αντίστοιχα παιχνίδια της, έχει από τρεις ισοπαλίες και ήττες.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτη!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.