Header Ads


H προϊστορία Γιαννίκη με Ολυμπιακό και Μαρτίνς!

H προϊστορία Γιαννίκη με Ολυμπιακό και Μαρτίνς!


Το παιχνίδι νούμερο – 5 του (new entry) Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, αποτελεί επί της ουσίας και το πρώτο «κρας – τεστ» του 41χρονου κόουτς στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Η «Ένωση» υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (21/11) στο ΟΑΚΑ κι αυτό το ραντεβού είναι και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του ομογενούς προπονητή έπειτα από την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Γιαννίκης έχει να θυμάται τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα στους Πειραιώτες από την περίοδο της θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των Ηπειρωτών με τους «ερυθρόλευκους», ο νεαρός τεχνικός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και πήρε καλό βαθμό στα «διαγωνίσματα».

Το… μπλόκο στους «Ζωσιμάδες»

Η πρώτη γκέλα του Ολυμπιακού στην κούρσα της Super League τη σεζόν 2010-11 καταγράφηκε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 4 Οκτωβρίου 2020 η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα βρήκε…μπαστούνια απ΄το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη κι άφησε δύο βαθμούς στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με γκολ του Παμλίδη (5΄) ενώ είχε είχε δοκάρι με τον Κριζμάν. Ο Ελ Αραμπί (51΄) έδωσε το γκολ της ισοφάρισης στον Ολυμπιακό ενώ είχε κι ένα δοκάρι.

Λυτρωτής ο Χασάν

Στο παιχνίδι του β΄γύρου του πρωταθλήματος που έλαβε χώρα στις 17 Ιανουαρίου 2021, ο ΠΑΣ έχασε την ισοπαλία μέσα απ΄το…τσεπάκι του στο Φάληρο στο 94΄.

Ο Χασάν έβγαλε τα κάστανα απ΄τη φωτιά στην οποία «καιγόταν» ο Ολυμπιακός και με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη δύσκολ νίκη (1-0) στους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κοίταξε στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» στο «Καραϊσκάκη» κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Παμλίδη.

Στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου ο Χουτεσιώτης απέκρουσε πέναλτι του Βαλμουενά και κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ.

ΜVP ο Ζοσέ Σα

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός κονταρίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου στους «Ζωσιμάδες» στις 7 Απριλίου 2021.

Το γκολ του Εραμούσπε με εύστοχο πέναλτι στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα (1-0) στην ομάδα του Γιαννίκη.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν (1-1) με τον Χασάν στο 73΄, ωστόσο MVP των φιλοξενούμενων υπήρξε ο Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος κίπερ σε τρεις περιπτώσεις «κατέβασε ρολά» είπε «όχι» για γκολ στον Μιλιντσεάνου κι άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Έπεσε ηρωϊκά στο Φάληρο

Στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου και στο…ξέφωτο του τελικού ο ΠΑΣ το πάλεψε, αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 και προκρίθηκε.

Τα δύο γκολ του Ελ Αραμπί (26΄- 41΄) στο α΄ημίχρονο, έβαλαν γερή υποθήκη πρόκρισης για την πειραϊκή ομάδα. Η ομάδα του Γιαννίκη δεν το έβαλε κάτω και με γκολ του Καρτάλη στο 50΄μείωσε σε 2-1 και επέστρεψε στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Παντελάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53΄να ισοφαρίσει και να δώσει σκορ – πρόκρισης στον ΠΑΣ. Το τελικό αποτέλεσμα (3-1) διαμόρφωσε ο Μπρούμα στο 57΄.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.