Header Ads


Τσακίρης: «Πιο απαραίτητος στην ΑΕΚ για Ολυμπιακό ο Αραούχο»

Τσακίρης: «Πιο απαραίτητος στην ΑΕΚ για Ολυμπιακό ο Αραούχο»


Στην προσπάθεια των Τσούμπερ-Αραούχο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο ματς ο Αργεντινός είναι πιο απαραίτητος- αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης!

Για τον αγώνα δρόμου που κάνουν οι Τσούμπερ και Αραούχο να παίξουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. 

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, τόνισε ότι στην περίπτωση του Ελβετού οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, σε αντίθεση με τον Αργεντινό, του οποίου η συμμετοχή είναι πιο δύσκολη.

Εξήγησε λοιπόν ότι σε περίπτωση απουσίας του, το πλήγμα θα είναι πιο σημαντικό για την «Ένωση», όχι επειδή είναι πολυτιμότερος από τον Τσούμπερ, αλλά επειδή τα αγωνιστικά του στοιχεία (και κυρίως αυτό της πίεσης στα αντίπαλα στόπερ) δεν μπορούν ν’ αναπληρωθούν από τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση.
 
Όσο για την προσέλευση του κόσμου, επιβεβαίωσε ότι συνεχίζεται με εξαιρετικούς ρυθμούς και εκτίμησε ότι θα βρίσκονται περισσότεροι από 35.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (αν όχι 40.000 που είναι το ανώτατο όριο).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.