Header Ads


Φημολογία για Φούντα και ΑΕΚ!

Φημολογία για Φούντα και ΑΕΚ!


Κονέ και Παπαδημητρίου ταξίδεψαν στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Αυστρία, και συνάντησαν τον ατζέντη του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί τουλάχιστον για την απόκτηση μέσου και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου εντείνουν την έρευνα και τις επαφές τους.

Οι δύο άνδρες έκαναν προ ημερών ταξίδι εκτός συνόρων και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» συναντήθηκαν με τον Μαξ Χάγκμαϊρ, τον φημισμένο Αυστριακό ατζέντη που εκπροσωπεί και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Εικάζεται ότι το συγκεκριμένο ραντεβού έγινε στο περιθώριο του αγώνα της Αυστρίας με το Ισραήλ (4-2) την Παρασκευή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δεν αποκλείεται η κουβέντα τους να έριξε στο τραπέζι και κάποια νέα ονόματα για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Σημειώνεται πως ο εν λόγω ατζέντης εκπροσωπεί από το περασμένο καλοκαίρι και τον Ταξιάρχη Φούντα. O 26χρονος άσος, που αναδείχθηκε από την «Ένωση» αλλά αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της, ανήκει στη Ραπίντ Βιέννης και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός να ανανεώσει με την Ραπίντ, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Φέτος δεν αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός (ή περιφερειακός φορ) όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στη μεσαία γραμμή και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μετρώντας ήδη 10 γκολ και 3 ασίστ σε 25 εμφανίσεις. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε, λοιπόν, να απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους», αν όχι άμεσα, για το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.