Header Ads


Πάει για το «θαύμα» ο Άμραμπατ!

Πάει για το «θαύμα» ο Άμραμπατ!


Πάει για την μεγάλη έκπληξη της επιστροφής σε χρόνο-ρεκόρ ο Μαροκινός, που αισιοδοξεί πως ίσως και αύριο Πέμπτη (4/11) μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Νορντίν Άμραμπατ. Ο οποίος, πάει για την μεγάλη έκπληξη της επιστροφής σε χρόνο-ρεκόρ και ο ίδιος αισιοδοξεί πως ίσως και αύριο Πέμπτη (4/11) μπει στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που (θα) σημαίνει πως θα το παλέψει για να βρίσκεται (τουλάχιστον) στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άμραμπατ που ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα στον ώμο, δουλεύει σκληρά όλες αυτές τις ημέρες τόσο με το τιμ των φυσικοθεραπευτών όσο και με τους γυμναστές αποκατάστασης. Μάλιστα, είχε αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς λίγο πριν τον Άρη αλλά η σημερινή ήταν μια κρίσιμη ημέρα, αφού θα περνούσε το γνωστό τεστ ετοιμότητας. 

Ο Άμραμπατ δούλεψε σε πλήρη ένταση, με ταχύτητες και ασκήσεις σε συνθήκες που ενδεχομένως να συναντήσει σε αγώνα και έμοιαζε «ταύρος»! 

Επομένως οι ενδείξεις είναι απόλυτα θετικές για την κατάσταση του Μαροκινού κι αν όλα πάνε καλά και προπονηθεί με τους συμπαίκτες του σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη (4/11), κάτι που θα σημαίνει πως θα έχει γυρίσει 4 ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ως αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που έγινε, τότε με δύο προπονήσεις στα πόδια του είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή για τη Ριζούπολη. 

Όσον αφορά τον Ντάρκο Γέβτιτς, που είχε υποστεί διάστρεμμα, είναι πολύ καλύτερα, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς αλλά το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα από βδομάδα και επομένως θα είναι διαθέσιμος, στο 100%, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, μετά τη διακοπή για τις εθνικές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.