Header Ads


Οπαδοί της Σπόρτινγκ επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ!

Οπαδοί της Σπόρτινγκ επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ!


Χούλιγκανς της Σπόρτινγκ σε... συνεργασία με τους σεκιούριτι του γηπέδου επιτέθηκαν στους οπαδούς της Ένωσης με ξύλα, πέτρες και μαχαίρια - Τρεις οι τραυματίες, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την επίθεση χούλιγκανς της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στους περίπου 15 οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Πορτογαλία για να στηρίξουν την ομάδα χάντμπολ. Περίπου εκατό άτομα με λοστούς, μαδέρια πέτρες αλλά και μαχαίρια επιτέθηκαν στους φίλους της Ένωσης που βρίσκονταν στην κερκίδα. 

Οι σεκιούριτι του γηπέδου έκλεισαν την πόρτα της εξόδου και έτσι οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είχαν τρόπο διαφυγής.

Η επίθεση έγινε με απίστευτη αγριότητα και είναι θαύμα που κάποιος οπαδός της ΑΕΚ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τρία άτομα όμως έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το κεφάλι. Να τονίσουμε πάλι όμως πώς δεν κινδυνεύουν.

Μετά τη βάρβαρη επίθεση οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν το υλικό από τις κάμερες και κάλεσαν την Αστυνομία και θα καταθέσουν μηνύσεις. 

Επίσης θα προχωρήσουν σε καταγγελία προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.