Header Ads


«Αίμα και άμμος» στη Μαδρίτη

«Αίμα και άμμος» στη Μαδρίτη


Ακόμα μια γεμάτη ημέρα με σπουδαία ματς είναι η σημερινή για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια αγωνιστική, όπως είχαμε πει, που κρίνει πάρα πολλά, καθώς ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τις δυο πρώτες θέσεις των ομίλων, αλλά και τις 3ες, που οδηγούν στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα.

Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα.

Το ματς της ημέρας, αντικειμενικά, είναι αυτό που θα γίνει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης. Εκεί, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μίλαν, σε ένα κομβικό ραντεβού για τους δυο σπουδαίους συλλόγους. Σέντρα στις 22:00.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Με το γνωστό της στυλ επί εποχής Σιμεόνε, η Ατλέτικο συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Οι κάτοχοι του τίτλου στρέφονται όμως και στην Ευρώπη, εκεί όπου ψάχνουν μια μεγάλη διάκριση, θέλοντας να δείξουν πως ακόμα περνάει η… μπογιά τους. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι πίσω από Λίβερπουλ και Πόρτο στον όμιλο και θα ψάξουν το τρίποντο κόντρα στη Μίλαν, έτσι ώστε να κρατούν τη τύχη στα χέρια τους στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στους Πορτογάλους. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Ζοάο Φέλιξ, Τρίπιερ και Φελίπε, έχει όμως ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ.

ΜΙΛΑΝ: Η πρώτη ήττα της Μίλαν στη Σέριε Α’ ήρθε μετά από πολλές αγωνιστικές, καταδεικνύοντας πολλές από τις αμυντικές της «ανορθογραφίες». Οι «ροσονέρι» έχουν βάλει το πρωτάθλημα σαν πρώτο τους στόχο τη φετινή χρονιά και παρότι έχουν επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολύ καιρό, οι ελπίδες τους να βρεθούν στην επόμενη φάση είναι λιγοστές. Σε πρώτο πλάνο, για να ελπίζουν μέχρι τέλους, οφείλουν να βρουν τρόπο και να «αποδράσουν» με το διπλό από τη Μαδρίτη. Ο Πιόλι θα έχει ουκ ολίγες απουσίες για το ματς αυτό, μιας και στο Μιλάνο έμειναν οι Καλάμπρια, Μανιάν, Καστιγιέχο, Ρέμπιτς, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Τομόρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το παιχνίδι αυτό είναι ουσιαστικά ένας «τελικός», κυρίως για τη Μίλαν, αλλά και την Ατλέτικο. Οι Ιταλοί θέλουν μόνο το διπλό, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη, ελπίζοντας σε απώλεια της Πόρτο. Θεωρούμε πως η ποιότητα των δυο ομάδων θα μας οδηγήσει στο γκολ-γκολ του 1.85 από τη Novibet.

Στοιχηματικές εταιρίες με pamestoixima eggrafis στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.