Header Ads


Η «κλεισμένη» μεταγραφή της ΑΕΚ για Γενάρη!

Η «κλεισμένη» μεταγραφή της ΑΕΚ για Γενάρη!


Σε ποια θέση ψάχνει η ΑΕΚ - Πόσες κινήσεις θα γίνουν - Τι..εκπλήξεις ετοιμάζει η ΑΕΚ τον Γενάρη!
Το μεταγραφικό πλάνο της Ένωσης για την ενίσχυση στα μισά του πρωταθλήματος. Ποια είναι η "σίγουρη" κίνηση και τι άλλο ψάχνουν στην αγορά οι "κιτρινόμαυροι".

Τι ψάχνει η ΑΕΚ; Ποιος έχει προβάδισμα από τους Μισελέν-Ρότα στα σχέδια του Αργύρη Γιαννίκη; Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

ΑΕΚ-1: το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λειτούργησε και ως  απόλυτο κρας τεστ, για τις θέσεις της βασικής ενδεκάδας που θα κινηθούν οι "κιτρινόμαυροι" στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μιλάμε για προσθήκες παικτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αλλά και... προδιαγραφών, που θα προσφέρουν ουσιαστική ενίσχυση στον δεύτερο γύρο και τα πλέι οφ. 

Κοινώς για παίκτες που θα κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστική την ομάδα στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν σε αυτό το "σαφάρι" κι από τι προηγουμένως θα έχει κάνει η ΑΕΚ στις τρεις αγωνιστικές/κριτήριο που ακολουθούν, με ΠΑΣ-Παναθηναϊκό-Αστέρα Τρίπολης! Με τον στόχο να είναι το απόλυτο, δηλαδή 9 βαθμοί! 

Με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ πάει σίγουρα για 6άρι αλλά μπορεί να προκύψει και απόκτηση δεύτερου χαφ, χωρίς αυτό πλέον να αποτελεί έκπληξη (ανάλογα και με το τι θα πράξει ο Σάκχοφ). Όπως έχει μπει ξανά στο τραπέζι και η απόκτηση "4" που θα μπορεί να καθοδηγεί αλλά και να "καθαρίζει" ψηλά και χαμηλά. Αυτή, ειδικά, η προσθήκη πάντως μπορεί να πάει για καλοκαίρι, ανάλογα επαναλαμβάνω απο την εικόνα της άμυνας και τα... αποτελέσματα στα τρια ματς που ακολουθούν.

ΑΕΚ-2: έμαθα πως τελευταία στιγμή... πείστηκε ο Γιαννίκης πώς έπρεπε να ξεκινήσει ο Μισελέν δεξί μπακ στο ντέρμπι! Η επιλογή του Γάλλου σε σχέση με τον Ρότα, έπαιζε μέχρι την τελευταία στιγμή στο μυαλό του “Γερμανού" κόουτς. Ο Μισέλεν πάντως σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Κι αν κάτι χρειάζεται είναι ρυθμός συνεχόμενων αγώνων. Όπως άλλωστε και ο συμπατριώτης του Λαλά στον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω πάντως πως ο Γιαννίκης έχει πάρει με καλό μάτι τον Ρότα...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.