Header Ads


Η αντίδραση του Τσούμπερ μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Η αντίδραση του Τσούμπερ μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!


Δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα και τη δική του κακή εμφάνιση στο ντέρμπι ο Ελβετός, που είναι βέβαιος όμως ότι ο ίδιος θα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ και η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει στα κρίσιμα ματς που βρίσκονται μπροστά!

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, ένας ποδοσφαιριστής διαφοράς για την ΑΕΚ που μέχρι τώρα μετρά σε 10 παιχνίδια 5 γκολ και 2 ασίστ στη Super League. 

Ο Ελβετός, έμεινε μακριά από τα γνωστά του στάνταρ και σίγουρα δεν έδωσε στην ομάδα αυτό που όλοι περίμεναν.Με πρώτο, τον ίδιο! Είναι χαρακτηριστικό, πως πρώτος απ’ όλους, αμέσως μετά το τέλος, κατάλαβε πως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο ήταν πραγματικά «σκασμένος».

Μέχρι και χθες, όσοι μίλησαν μαζί του, καταλάβαιναν πως δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την ήττα και τη δική του κακή εμφάνιση στο ντέρμπι. 

Ένα ντέρμπι, το οποίο περίμενε όλη την εβδομάδα πως και πως, αφού ήθελε να δώσει χαρά στους 40.000 Ενωσίτες που έδωσαν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ, μένοντας άφωνος μάλιστα με την υποστήριξη που παρείχαν σε εκείνον και στους συμπαίκτες του ακόμα και σε κακές στιγμές. 

Σήμερα, όλος αυτός ο εκνευρισμός του βγήκε σε πείσμα και αυτό που έλεγε στα Σπάτα, είναι πως ο ίδιος θα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, βρίσκοντας και τον ρυθμό του μετά την ταλαιπωρία που πέρασε με τον τραυματισμό του, και η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει στα κρίσιμα ματς που βρίσκονται μπροστά. 

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ, έχει το Σάββατο μια δύσκολη έξοδο στα Γιάννενα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο πρώτος γύρος κλείνει με το παιχνίδι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. 

Είναι τρία ματς κρίσιμα που η ΑΕΚ πρέπει να πετύχει το απόλυτο για να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά από την πρώτη θέση και αναμφίβολα είναι υπερ-απαραίτητο η ομάδα να έχει στη διάθεση της τον καλό Τσούμπερ. Τον Τσούμπερ διαφοράς, που δεν… βλέπει αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.