Header Ads


Ο Λιβάι Γκαρσία ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του! (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του! (vid)


Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του στον Βόλο πάτησε ξανά χορτάρι το απόγευμα της Πέμπτης στα Σπάτα ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα!
Ο Λιβάι Γκαρσία είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο νικηφόρο 1-3 με τον Βόλο, ευτυχώς όμως η αξονική του στο νοσοκομείο βγήκε «καθαρή».

Ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο απέφυγε τα χειρότερα από τον τραυματισμό του στον αυχένα, ωστόσο η μαγνητική στη συνέχεια έδειξε κάκωση στους συνδέσμους της αυχενικής μοίρας.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιαννίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Πάντως το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση στα Σπάτα, ο 24χρονος εξτρέμ πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι μετά τον τραυματισμό του ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο μαζί με τον γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη.

Θεραπεία και ατομικό ακολούθησε και ο Νόρντιν Άμραμπατ έπειτα από τη ρήξη συνδέσμου που υπέστη στον ώμο, η οποία δεν θα επιτρέψει και σε αυτόν να δώσει το «παρών» στο ματς με τον Άρη, ενώ το ατομικό του για ακόμη μια μέρα ακολούθησε και ο Ντάρκο Γέβτιτς. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Παρασκευής (11:00) μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.