Header Ads


Απίστευτο: Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να παίξει με Άρη!

Απίστευτο: Ο Λιβάι Γκαρσία θέλει να παίξει με Άρη!


Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής για τη συμμετοχή του, ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να μπει κανονικά και να είναι έτοιμος για την Κυριακή!

Τα πρώτα θετικά σημάδια για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία φάνηκαν σήμερα, στην προπόνηση, στα Σπάτα. 

Εκεί όπου ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μετά την προημερών σοκαριστική πτώση στο Πανθεσσαλικό, που του προκάλεσε ευτυχώς (μόνο) την κάκωση στην αυχενική μοίρα, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε τρέξιμο και ατομικό πρόγραμμα...

Ο Λιβάι, νιώθει ήδη πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα ο ίδιος, θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να παίξει στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. 

Σαφώς, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρει, αλλά η διάθεση του και το πάθος του να μην χάσει το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής για να βοηθήσει την ομάδα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η κρίσιμη ημέρα για τον Λιβάι Γκαρσία είναι η Παρασκευή, καθώς θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. 

Αν τα καταφέρει και βγάλει την προπόνηση χωρίς ενόχληση και πόνο, τότε το πιθανότερο είναι αυτομάτως να τεθεί και στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη που θα μετρά μείον έναν πονοκέφαλο εν όψει Άρη.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντάρκο Γέβτιτς που πάει για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός για τον Άρη θα είναι και ο Νορντίν Άμραμπατ (πλην… θαύματος). Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, σίγουρα νιώθει ελαφρώς καλύτερα τον ώμο του αλλά το πρόβλημα δεν τον έχει αφήσει ακόμα. 

Ένα πρόβλημα, που έχει να κάνει κυρίως με τον πόνο. Η λογική λέει πως ο Άμραμπατ θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς εν όψει Ριζούπολης, αλλά σίγουρα, ο στόχος όλων είναι, να βρίσκεται στο 100% για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί μετά τον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.