Header Ads


Ματς με γκολ στο Χόφενχαϊμ

Ματς με γκολ στο Χόφενχαϊμ


Με δυο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ξεκινάει ακόμα μια αγωνιστική στα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σήμερα, λοιπόν, υπάρχει το ντέρμπι των δυο τελευταίων πρωταθλητριών στη Γαλλία ανάμεσα σε Παρί και Λιλ, ενώ στη Γερμανία, Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Χέρτα.

Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα.

Ο αγώνας στο Σίνσχαϊμ θα είναι αυτός που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Δυο ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά, αρχίζουν σιγά σιγά να ανεβάζουν στροφές και η «σύγκρουσή» τους αναμένεται με ενδιαφέρον.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στη πανίσχυρη Μπάγερν, η Χόφενχαϊμ το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ στα 3 επίσημα ματς που έδωσε στην έδρα της, πέτυχε συνολικά 13 τέρματα. Θα προσπαθήσει απέναντι στην επίσης φορμαρισμένη Χέρτα να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ενώ θα ψάξει το γρήγορο γκολ για να μην αναγκαστεί να αφήσει χώρους στον αντίπαλο. Στόχος του συλλόγου φέτος είναι να βρεθεί στο πάνω μισό της κατάταξης και μετά ότι παραπάνω βγει. Οι απουσίες πάντως, υπάρχουν, μιας και εκτός είναι οι Καντεράμπεκ, Χούμπνερ, Τζον, Μπαουμγκάρτνερ και Μπίτσακτσιτς.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Μπορεί μια νίκη σε αγώνα Κυπέλλου με ομάδα δυο κατηγορίες πιο χαμηλά να μη λέει πολλά, όμως για τη Χέρτα κάθε επιτυχία είναι πολύ σημαντική τη δεδομένη στιγμή. Οι Βερολινέζοι έχουν πολύ καλό υλικό, όμως ξεκίνησαν τη σεζόν πολύ άσχημα, με 3 σερί ήττες, όμως σιγά σιγά δείχνουν να συνέρχονται και ελπίζουν πως θα ανεβάσουν ρυθμούς ακόμα περισσότερο. Πηγαίνουν σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Χόφενχαϊμ, έχοντας πάντως ξεκουράσει αρκετούς βασικούς στη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Μούνστερ. Στόχος είναι να γυρίσει στη βάση της με βαθμό ή βαθμούς, ενώ δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η επιστροφή της Χόφενχαϊμ στην έδρα της ίσως τη βοηθήσει αρκετά για να ανεβάσει τους ρυθμούς της κόντρα σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνεται, αλλά τελευταία νικάει. Θα πάμε στο συνδυασμό του γκολ-γκολ με το over 2.5 στο 1.95 της Novibet.


Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.